HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare cu legume

Friptura de linte

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • o cana cu linte,
  • 4 cepe mari,
  • 10 catei de usturoi,
  • 2 linguri cu pasta de tomate sau un pahar cu suc de rosii,
  • cimbru,
  • 2 linguri cu faina,
  • 2 linguri cu tarate de grau,
  • 3 linguri cu ulei.

Mod de preparare:

Lintea se pune la inmuiat 12 ore, dupa care se scoate, se clateste bine si se pune la fiert circa o ora. Se scurge zeama, iar lintea fiarta se paseaza cu mixerul sau se da prin masina de tocat. Intre timp, cepele se toaca fin si se calesc in ulei si apa 2-3 minute. Intr-un castron punem lintea pasata, ceapa calita, usturoiul pisat, cimbrul maruntit, o lingura cu vegeta, sare dupa gust si pasta de tomate sau sucul de rosii, faina si taratele. Amestecam toate ingredientele, iar compozitia obtinuta se pune intr-un vas uns cu ulei, care se da la cuptorul bine incalzit si se tine aproximativ o ora. Friptura de linte se poate servi cu garnituri de legume sau salate.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc

Piure de linte cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Retete de sarbatori

Mucenici

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Drob de legume

  • Eduard Nedelcu
  • June 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci
  • Mancare cu legume

Sufleu de varza

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu taitei

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu suc de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza creata umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • June 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza ca la Cluj

  • Eduard Nedelcu
  • June 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.