Descopera jocurile RPG pentru Android care te vor captiva imediat!

Descopera jocurile RPG pentru Android care te vor captiva imediat!

Descopera jocurile RPG pentru Android care te vor captiva imediat!

In jocurile de rol, jucatorul isi insoteste eroul intr-o aventura dintr-o lume preponderent fantastica (fantezie, science fiction). Multe RPG-uri pentru Android se concentreaza pe dezvoltarea protagonistului, interactiunea in cadrul unui grup si un sistem sofisticat de lupta. 

Aici poti afla ce jocuri de rol pentru Android sunt cu adevarat recomandate. Si nu te ingrijora, sunt extrem de relaxante, prin urmare nu vei ajunge la service-ul de reparatii telefoane Bucuresti.

The Quest

Daca ai varsta suficienta pentru a-ti aminti primele jocuri Elder Scrolls, cum ar fi Daggerfall, The Quest from Redshift Games, acest joc iti va aduce cateva amintiri placute. Este un RPG open-world in lumea deschisa pentru scoala veche,

Cel mai bun lucru despre Quest este autonomia jucatorului. Jocul nu te tine de mana si poti explora vasta lume a fanteziei si practic poti face ceea ce vrei. Nu esti fortat sa finalizezi misiuni intr-o anumita ordine, iar deciziile tale ca jucator pot duce la multe lucruri diferite de-a lungul istoriei sau la schimbarea relatiilor cu NPC-urile.

Privind propriul personaj de jucator, exista o selectie de curse si clase care iti ofera bonusuri pentru anumite abilitati. Dar jocul iti permite sa iti dezvolti personajul dupa cum doresti, pentru a te bucura si mai mult de joc.

Arcane Quest 3

Pentru fanii jocurilor de masa! Daca iti plac jocurile de rol clasice de pe masa, ar trebui sa verifici Arcane Quest 3. La fel ca la masa de jocuri, acesta este un joc pe ture in care iti poti crea propriul personaj. 

Cu asta poti concura impotriva orcilor si altor dusmani. Exista modul clasic de poveste in care lupti pentru onoarea breslei tale. Dar exista si jocuri multiplayer in timp real. Daca doresti, iti poti crea si propriile misiuni.

Crashlands

Iti place un RPG si extraterestrii? Crashlands le combina pe amandoua si le condimenteaza cu un praf bun de umor. In rolul eroului spatial Flux Dabes, aterizezi pe o planeta si trebuie sa incerci sa supravietuiesti acolo. Scopul este de a parasi planeta din nou. Deci, trebuie sa-ti repari nava si poti imblanzi animalele salbatice. Construiesti arme din corpurile adversarilor tai si poti primi peste 500 de obiecte.

Un sistem de lupta face, de asemenea, parte din Crashlands, in care iti poti folosi abilitatile impotriva celor ale adversarilor tai. Daca vrei, poti controla jocul si cu un controler extern.

Saga Banner

Un joc Android cu o poveste grozava! Vechiul joc de rol The Banner Saga nu numai ca are un complot incitant care te obliga sa iei decizii dificile, ci si un sistem de lupta provocator, bazat pe ture. Alte avantaje sunt grafica solida si coloana sonora excelenta, care completeaza bine atmosfera jocului.

Povestea captivanta a saga Banner de supravietuire, conflict si speranta va avea intotdeauna un loc special in inima mea. Fanii care renunta la joc ar fi sfatuiti sa verifice si continuarea Banner Saga 2.

Sdorica sunset

Primul lucru de observat despre Sdorica Sunset este stilul distinctiv, colorat al personajelor. Scenele de taiere elaborate sunt utilizate pentru a propulsa povestea inainte si pentru a aduce lumea la viata. Exista, de asemenea, niste difuzori excelenti care inspira protagonistii.

Intriga este in esenta spusa prin episoade de conversatii intre lupte, care este partea principala a gameplay-ului. Lupta este practic un mini-joc de puzzle pe rand. Cele doua parti se confrunta una cu cealalta, iar jucatorul impinge bilele colorate pentru a declansa diverse atacuri, vraji si abilitati.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.