De ce trebuie sa achizitionati un monopod pentru selfie-uri?

De ce trebuie sa achizitionati un monopod pentru selfie-uri?
consultanta Dan Bradu

De la aparitia telefoanelor cu selfie, a aparut o problema destul de importanta, aceea ca pentru a face un selfie, va trebuie o pozitie a telefonului mobil, pe care uneori daca il tineti in mana nu poate capta atat de usor imaginea dorita.

Din acest motiv, furnizorii de telefoane mobile au creat monopodul extensibil pentru selfie-uri cu control wireless si suport de telefon. Lungimea batului este de la 22 cm la 100 cm. Ofera un unghi de pozare de pana la 270 de grade.

Este compatibil pentru majoritatea smartphone-urilor. Au fost eliminate unele probleme de rotire ale elementelor monopodului, pentru ca riscul de scapare a telefonului poate sa apara. Monopodul are un suport de telefon care se regleaza, o telecomanda cu functie bluetooth.

Cand folositi un monopod trebuie sa il tineti ferm, sa il deschideti in functie de lungimea necesara, sa fixati telefonul centrat pe mijlocul monopodului, si mai ales cand faceti poze, incercati sa nu il inclinati. Pentru ca il puteti folosi si cand alergati sau mergeti, trebuie sa acordati o atentie sporita ca telefonul sa nu scape si sa se sparga.

Au fost create pentru siguranta si manere anti-alunecare. De asemenea, puteti beneficia si de o perna de cauciuc, daca aveti un telefon prea subtire care nu poate fi plasat fix in suport. Monopodul este realizat din aluminiu, plastic si silicon, sau din metal.

Pentru pozele de grup, care nu se pot realiza cu selfie, ci trebuie sa existe un fotograf care sa fotografieze din fata, dar care astfel nu mai apare in poza, un monopod este solutia cea mai buna. Pentru ca se poate regla lungimea, grupul pozat poate fi destul de mare, distanta de la care se face fotografia incadreaza perfect grupul respectiv.

Se poate folosi cu succes mai ales in calatorii, sau evenimente unde participa mai multi oameni si in care fotograful doreste sa apara in poza alaturi de cei fotografiati. Se foloseste si pentru a capta grupuri mai mici, sau doar o singura persoana, atunci se poate regla lungimea monopodului, avantajul fiind faptul ca se pot capta imagini din natura, peisaje frumoase, sau daca este un eveniment se poate capta atmosfera din jur, sau daca vizitati un muzeu, se pot obtine imagini de calitate, selfie-uri pe langa opere de arta, etc.

Cu siguranta, daca va trebuie o piesa utila, puteti consulta accesorii telefoane pentru a achizitiona monopodul de selfie-uri, si veti fi foarte incantat, rezultatele vor fi peste asteptari, prin folosirea acestui accesoriu in cele mai bune conditii, fara a-l deteriora, respectand instructiunile de utilizare, pentru ca fiind un accesoriu extern si de prindere si fixare a telefonului, trebuie sa ii acordati atentie mare cand il utilizati, nefiind o piesa care o data ce este asamblata doar in cazuri exceptionale poate sa se desprinda din telefon.

Monopodul pe care il veti achizitiona poate fi inlocuit in garantie, daca s-a deteriorat din cauze care nu tin de responsabilitatea utilizatorului, dar telefonul care este prins in monopod nu are garantie in situatiile in care este scapat.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.