Cum purtam ametistul

Cum purtam ametistul

Suntem siguri ca atunci cand intrati intr-un magazin cristale primul lucru care va atrage atentia este ametistul.
Tocmai de aceea va prezentam cele mai importante proprietati ale acestuia si cum ar trebui el purtat pentru a beneficia la maxim de proprietatile sale.

Ametistul este o piatra pretioasa si este si una din cele mai valoroase variante de cuart. Ametistul este o piatra rara, si are o forta protectoare si puternica, si o vibratie spirituala inalta.

Vom spune ca pazeste atacul fizic, combate starile de stres si ofera si o stare de liniste si de pace interioara. Ametistul are rolul de a transforma energia in dragoste.

Ametistul are si rolul de a calma si de a bloca energia negativa care se afla in mediul inconjurator si favorizeaza starile de meditatie ori acele stari superioare de constiinta.

Cristalul acesta are proprietati benefice si curative sau purificatoare si se asociaza cu luna februarie si cu semnele zodiacale precum sagetatorul, pestii, varsatorul, fecioara sau capricornul.

Sunt si cateva caracteristici alte ametistului si cateva proprietati sau beneficii.

Se spune ca ametistul are rolul de a proteja si contra betiei si ajuta la o mai buna canalizare a energiilor si la renuntarea la unele vicii. Are rolul de a atenua abuzul sau pasiunile fizice si elimina si dependentele sau blocajele deschizand usi catre o alta realitate.

In timpul meditatiei, ametistul va alunga gandurile care va vor distrage atentia si va ajuta sa fiti mai concentrat si mult mai stapan pe situatie. De asemenea va favoriza si asimilarea noilor idei si informatii si va permite totodata si sa stati in liniste sau intr-o stare de profunda intelegere.

De asemenea, aceasta piatra este un calmant excelent dar si un stimulator tinand cont de nevoi si ajutand transmisia de semnale neuronale catre creier. Spre exemplu, in momentul in care insomnia este provocata de catre un spirit hiperactiv, aceasta piatra ne va proteja contra cosmarurilor, va reduce frecventa viselor urate, agitatia, stresul, tristetea, depresia si disperarea.

Printre alte astfel de beneficii vom enumera mai multe: faptul ca piatra ajuta la luarea deciziilor bune, ne ajuta sa ne imbunatatim memoria, ne intareste nivelul de motivatie, ajuta procesul de vizualizare, elimina frica, anxietatea si furia si stimuleaza sau amplifica capacitatea intelectuala si spirituala, toate calitatile psihice, capacitatea spirituala, increderea in propria persoana, etc.

Forta spirituala este foarte marita si ajuta la dragostea pentru divin, avand si puterea de a sustine inteligenta spirituala si altruismul.

In afara de toate aceste caracteristici generale, ametistul are o serie de proprietati suplimentare tipice, tinand cont de formele sau de culorile sale. Ametistul levantica are o vibratie particulara inalta si ofera atat lumina cat si dragoste, avand rolul de a stimula si chakra.

Ametistul chevron este un foarte bun stimulent pentru ochiul interior. Daca il utilizam are rolul de a ne purifica aura, de a anihila starile negative, de a stimula sistemul imunitar si de a permite gasirea raspunsurilor pozitive in orice problema.

Aceste particularitati ale ametistului ne aduc mai multe beneficii si au rolul de a produce mai multe efecte tamaduitoare. Ametistul va trebui purtat acolo unde e nevoie, in special sub forma de bijuterie, dar nu inainte de a fi purificat.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.