Cum se ne facem propriile tricouri personalizate?

Cum se ne facem propriile tricouri personalizate?

 Presupunem ca aveti mai multe tricouri albe sau intr-o singura nuanta. Este evident ca acestea arata plictisitor si de aceea este recomandat sa va faceti propriile tricouri personalizate.

Daca va imprimati propria idee pe tricou in mod cert il va transforma din tricou plictisitor in tricou distractiv. In afara de asta puteti sa va puneti propriile desene pe tricou si in acest mod va fi clar ca va avea propriul stil.

Il puteti chiar face sa se bazeze pe noile tendinte de desing si de moda.  De asemenea va recomandam sa fiti cat mai original atunci cand faceti tricouri personalizate si in mod cert nu veti fi dezamagiti.

Va puteti face propriile modele pentru tricouri. Pentru asta este nevoie de un simplu exercitiu de personalizat tricouri si veti avea nevoie in primul rand de tricou, carton cat mai plat, o masina de calcat, un prosop pentru bucatarie cat mai moale si hartii cu transfer prin caldura.

Pentru inceput va trebui sa va creati un desen pe care sa il imprimati ulterior pe tricou.

Sunt multe site-uri care va lasa sa desenati imagini si care va sugereaza si desene si imagini care se bazeaza pe cele mai noi trenduri. In cazul in care nu vreti un desen ci va doriti o fotografie care va place foarte mult sau niste texte puteti sa folositi si programul Paint existent in propriul calculator.

Pasul urmator este sa intoarceti pe orizontala imaginile. Din cauza ca va trebui sa transferati imaginea pe tricou aceasta va trebui sa fie intoarsa pentru ca altfel se va obtine o imagine in oglinda.

Pasul urmator este cel in care imprimati imaginea pe hartie. Hartia cu transfer termic este un timp de hartie care permite transferarea imaginilor prin caldura. Aceasta hartie se obtine din magazine de specialitate.

Se pune cartonul in interiorul tricoului sub zona in care va fi imprimeul. Se aseaza atent hartia de transfer si imaginea va fi pozitionata cu fata spre tricou. Aveti grija ca imaginea sa nu fie stramba. Marginile trebuie sa fie drepte. Se aseaza prosopul moale indoit pe imaginea respectiva. In momentul in care sunteti siguri ca imaginea este plasata cirect si ca si prospoul sta corespunzator incalziti masina de calcat.

Dupa ce fierul de calcat este incins il puteti plimba pe prosop si implict pe imagine pentru in jur de 5 minute. Dupa ce ati terminat puteti incepe sa dezlipiti hartia de transfer.

Acest lucru trebuie facut cu rabdare si cat mai incet pentru a va asigura ca imaginea este pe tricou si este uniforma daca acest lucru nu are loc va trebui sa insistati cu fierul de calcat.

Acesta este unul din mijloacele prin care puteti sa va faceti propriul tricou personalizat si prin care puteti sa transformati un tricou plictisitor intr-un tricou distractiv. Concepeti desene si veti da tricourilor o viata noua.

Tuturor ne plac tricourile noi care arata vechi si probabil ca sunt destule modele pe internet. Daca doriti sa faceti modele vintage trebuie sa faceti astfel incat literele sa fie asortate armonios cu nuantele si de aceea pentru tricouri vintage sunt folosite nuante complementare.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.