Care este cel mai performant smartphone?

Care este cel mai performant smartphone?

Pentru mai multi oameni nu e clar cum sunt deosebite telefoanele bune intre ele. Aceste telefoane sunt dispozitive de ultima generatie care pot face poze bune, care au memorie mare si pe care se pot instala toate aplicatiile dar care sunt foarte scumpe.

Cele mai multe persoane se multumesc sa stie ca pot sa aiba un astfel de dispozitiv.

Sunt putini cei care sunt atenti la specificatii si le compara, si tin cont de marca telefonului, de sistemele de operare sau de alte astfel de detalii. In cazul in care aveti nevoie de reparatii Samsung.

Poate sunt si persoane atente la materialele din care sunt fabricate telefoanele si acest lucru poate duce la o concluzie cu privire la cat de rezistente sunt telefoanele daca acesta ia contact cu solul. In momentul in care aveti un telefon nou precum iPhone 6 pentru a evita sa fiti in situatia de a inlocui displayuri sparte.

De aceasta data va prezentam un studiu in urma caruia s-au comparat 6 telefoane de ultima generatie mai exact 6 super telefoane smart. Este vorba despre LG G4, HTC ONE M9, ZenFone 2, Nexus 6, Asus si Samsung Galaxy S6.

Toti ne dorim un astfel de dispozitiv dar este recomandat sa avem cat mai multa grija de ele pentru ca de foarte multe ori aceste telefoane sunt fragile si putem sa ajungem la un service pentru telefoane pentru a ne interesa de pretul reparatiilor.

Telefoanele sunt testate cu 9 teste. In 6 dintre ele Samsung Galaxy a iesit pe primul loc, fiind urmat de LG care a obtinut scoruri mai mici la categoriile de teste pentru 3D Graphics.Iphone a ocupat locul 3.

Unul dintre punctele forte al telefonului de pe primul loc este un procesor Exynos 7420. Daca vorbim de procesoare, este interesant ca LG are procesor hexa core si a surclasat modelul HTC One cu un procesor mai nou Snapdragon 810.

Locurile 4 si 5 au fost ocupate de HTC si de Nexus iar pe ultimul loc a fost Asus. Daca e sa ne facem o parere despre acest telefon trebuie sa mentionam ca este o buna optiune pentru cumparatori pentru ca are un foarte bun raport calitate pret.

In urma acestor teste toate modele au obtinut punctaje. Primul loc, mai exact Samsung Galaxy S6 a primit 56 de puncte. Ocupantul locului doi a avut 43 de puncte, in timp ce iPhone 6 clasat pe locul 3 a primit doar 33 de puncte pentru ca a avut un scor mic la editare video. HTC a primit 29 de puncte, Nexus 6 a avut 26 de puncte si Zen Fone 22 de puncte.

Toate aceste teste sunt utile pentru ca sunt adresate atat persoanelor care cunosc  tehnologia cat si celor care nu o cunosc.

Cei care nu cunosc bine domeniul acesta, aceste comparatii care au rezultat din teste este foarte utila pentru ca indica toate specificatiile spre care toti cumparatorii trebuie sa isi canalizeze atentia si daca este necesar va trebui sa cumparati unul din aceste telefoane cunoscute veti gasi toate comparatiile facute.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.