Compozitie cu carne

Ingrediente:

  • 2 chifle vechi de o zi,
  • 100g sunca afumata,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 100g svaiter,
  • 1kg carne tocata de vita,
  • 2 oua,
  • 2 linguri de orez,
  • 1 ceapa,
  • 4 ardei grasi mari,  (2 galbeni si 2 rosii),
  • sare,
  • piper,
  • 1 ceapa,
  • 500g carne tocata,
  • 2 galbenusuri,
  • 5 linguri pesmet.

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul la 180ºC. Inmuiati miezul de la chifle in putina apa. Taiati sunca afumata in cubulete. Spalati patrunjelul si taiati-l marunt. Curatati svaiterul de coaja apoi dati-l pe razatoare. Amestecati miezul de paine cu sunca, svaiterul, patrunjelul si orezul (ne fiert). Curatati ceapa de coaja. Spalati 2 ardei grasi (1 rosu si 1 galben) si tocati-l marunt. Amestecati ceapa si ardeii cu carnea tocata si condimentati. Modelati toata cantitatea de carne tocata in forma de paine si asezati-o intr-o forma de cozonac unsa cu ulei. Dati-o la cuptor circa 60 minute. Intre timp taiati in cate 4 felii cei 2 ardei grasi ramasi si adaugati-i in forma pe compozitia de carne cu 30 de minute inainte de a scoate totul din cuptor.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.