HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de porc

Compozitie cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 2 chifle vechi de o zi,
  • 100g sunca afumata,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 100g svaiter,
  • 1kg carne tocata de vita,
  • 2 oua,
  • 2 linguri de orez,
  • 1 ceapa,
  • 4 ardei grasi mari,  (2 galbeni si 2 rosii),
  • sare,
  • piper,
  • 1 ceapa,
  • 500g carne tocata,
  • 2 galbenusuri,
  • 5 linguri pesmet.

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul la 180ºC. Inmuiati miezul de la chifle in putina apa. Taiati sunca afumata in cubulete. Spalati patrunjelul si taiati-l marunt. Curatati svaiterul de coaja apoi dati-l pe razatoare. Amestecati miezul de paine cu sunca, svaiterul, patrunjelul si orezul (ne fiert). Curatati ceapa de coaja. Spalati 2 ardei grasi (1 rosu si 1 galben) si tocati-l marunt. Amestecati ceapa si ardeii cu carnea tocata si condimentati. Modelati toata cantitatea de carne tocata in forma de paine si asezati-o intr-o forma de cozonac unsa cu ulei. Dati-o la cuptor circa 60 minute. Intre timp taiati in cate 4 felii cei 2 ardei grasi ramasi si adaugati-i in forma pe compozitia de carne cu 30 de minute inainte de a scoate totul din cuptor.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare cu legume

Chiftele cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de porc

Amestec picant de carne tocata

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Tocana de varza cu carne de porc

  • Eduard Nedelcu
  • March 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Rulada cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Porkolt

  • Eduard Nedelcu
  • March 2, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Perisoare cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 28, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.