Ingrediente:
- 1 kg de cartofi,
- 500 g de ciuperci,
- 200 ml de ulei,
- 2 linguri de faina,
- 6 oua,
- 2 lingurite de unt,
- 1 pahar cu lapte,
- 100 g de cascaval ras,
- 100 g de smantana,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se spala cartofii si se fierb in coaja. Ciupercile se spala, se taie felii si se calesc in putin ulei. Se face un sos alb din lapte si faina in care se adauga cartofii taiati felii, ciupercile si ouale fierte tari si taiate felii. Se potriveste de sare si piper si se adauga 1/2 din cascavalul ras. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei, pe deasupra se toarna smantana, apoi se adauga restul de cascaval. Se da la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu salata de sezon sau cu sos de rosii.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
- Defectiuni comune pentru turbo - January 19, 2021
- Cum alegem instrumentele pentru taierea unghiilor? - January 18, 2021
Comentarii recente