HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de miel cu macris

  • Eduard Nedelcu
  • January 12, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1/2 carne de miel,
  • circa 300 g frunze de macris,
  • o ceapa mijlocie,
  • un galbenus,
  • 100 ml smintina,
  • 25 g orez,
  • tarhon,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • sare.

Mod de preparare:

Carnea se pune in 2 l apa rece, impreuna cu ceapa taiata marunt si o lingurita rasa de sare si se fierbe circa 50 minute. Macrisul, numai frunzele, fara codite, se spala in 2-3 ape; apoi, se ia cite un manunchi si se taie in felii mai late. Se adauga in ciorba si se lasa sa fiarba inca 30 minute. Macrisul are acreala lui naturala si gust foarte placut cu carne de miel. Odata cu macrisul, se pune si orezul, ca ciorba sa fie mai deasa sau se pot face galuste din albus. Cind toate sint fierte, se sareaza dupa gust si, daca este prea acra, se mai adauga putina apa. Cine doreste mai acru, adauga, dupa gust, zeama sau sare de lamiie. Se ia de pe foc si se drege. Pentru aroma, se pun frunze de tarhon sau hasmatuchi, leustean si patrunjel, sau din toate cite putin.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de maruntaie de miel

  • Eduard Nedelcu
  • January 12, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

  • Eduard Nedelcu
  • January 13, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de carote

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa a la Izalina

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de pui cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de perisoare cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de gris rumenit

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.