Ingrediente:
- 4 buc. cartofi,
- 1 buc. morcov,
- 1 buc. radacina patrunjel,
- o mana de mazare,
- 1/2 buc. ceapa mica,
- 2 lingurite verdeata tocata,
- 1 ou,
- 1 1/2 lingura faina,
- 1/2 lingura ulei sau unt,
- sare.
Mod de preparare:
Se fierbe zarzavatul, se scurge bine de apa si se da prin sita. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ceapa foarte fin tocata, cu oul, sarea, verdeata tocata si faina. Se formeaza cu mina chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in grasimea bine incinsa. Se servesc imediat.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente