Ce întrebări să adresezi înainte de a opta pentru un cărucior de bebeluși?

Ce întrebări să adresezi înainte de a opta pentru un cărucior de bebeluși?

Căruciorul este unul dintre cele mai utilizate articole în primele luni de viață ale unui bebeluș.

Perioada de puericultură implică obligatoriu poziția pe orizontală și cu spatele drept, astfel că, am compus pentru tine o listă cu cele mai importante întrebări care să te ghideze către modelul de cărucior indicat nevoilor celui mic.

Întrebările vizează tipurile de cărucioare, piesele importante sau suplimentare, recomandări în funcție de vârsta pe care o are copilul, plus multe altele.

Și nu în ultimul rând: în achiziționarea căruțului pentru bebe, ia în calcul bugetul și durata de utilizare a produsului.

Care sunt cele mai căutate modele de cărucioare?

În prezent, piața oferă numeroase modele de cărucioare 2 în 1, 3 în 1 și modele sport.

Mai mult, dacă ai gemeni sau copii cu diferențe mici de vârstă, atunci poți comanda un cărucior sport cu spațiu de șezut pentru cel mic și cu spațiu pentru picioare, în cazul copilului mai mare.

Ce presupune un mâner ajustabil?

Acest element ghidează căruciorul în direcția stabilită de către părinte. Mânerul poate fi ajustat în funcție de înălțimea persoanei, astfel încât să nu se aplece și să evite pe viitor durerile de spate.

Ce cărucioare se recomandă pentru un nou născut?

Căruciorul achiziționat trebuie în mod obligatoriu să satisfacă nevoile din primele luni de viață. De exemplu, spațiul de șezut trebuie să se încline corespunzător pentru ca micuțul să poată sta pe orizontală și în poziție dreaptă.

Un exemplu util sunt cărucioarele 3 în 1, care conțin landou, cărucior și scoică pentru transportul în mașină.

Cum trebuie să arate centurile de siguranță?

Acest element este indispensabil pentru plimbările în oraș, în special când se trece la varianta sport. Poți opta pentru centura cu prindere în 5 puncte. Centurile trebuie să permită ajustarea în funcție de nevoile, siguranța și confortul copilului.

Care e cel mai bun sistem de frânare?

Tipul de frână standard este cel prevăzut cu pedală, care, prin acționare, blochează roțile din spate. Acestea sunt simplu de utilizat prin simpla apăsare a pedalei de frână.

Unde pot depozita lucrurile bebelușului?

Majoritatea cărucioarelor implică un coșuleț de depozitare, amplasat sub șezut sau în spatele căruțului. De asemenea, există și cărucioare cu tăbliță și suport pentru pahar, astfel încât să îți hrănești bebelușul la picnicuri sau în timpul plimbărilor lungi.

Cum depozitez căruciorul în condițiile oferite de un apartament mic?

Cele mai multe cărucioare sunt pliabile. De exemplu, modelul de cărucior Babyzen YoYo² cadru negru cu landou scaun de mașină poate fi deschis și închis instant, ceea ce îl face ușor de manevrat, mai ales în cazul călătoriilor cu mașină sau avion ori a drumurilor cu mijloacele de transport prin oraș.

Pentru longevitate garantată, asigură-te că îngrijești produsul în mod corespunzător. Curăță regulat centurile, acoperă șezutul cu o pătură și lasă frâna apăsată.

Caută un cărucior cu material impermeabil și protecție UV, cu roți care se blochează, cu fereastră pentru monitorizarea copilului, spătar reglabil și centură în 5 puncte.

Există o mulțime de părinți care se bazează exclusiv pe baza mărcii, a culorilor, imprimeurilor amuzante și pe alte astfel de motive superficiale. Aceste priorități pot fi greșite.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.