Spirulina planta minunilor

Spirulina planta minunilor

Uneori obosesc prea repede, la activitati mult prea usoare, alteori mi-e somn, cand de-abia m-am trezit. Sunt momente in care privesc pesimist lucruri simple si clipe in care totul mi se pare greu de realizat, greu de facut, greu de inceput.

La schimbarea anotimpurilor, se intampla sa racesc, treaba care imi da total peste cap orice as avea in plan. Alerg la farmacie dupa medicamente, iar la magazin pentru a face un stoc de servetele de care sa ma folosesc. Toate intr-o lupta nebuna cu timpul si gripa, ma dau complet peste cap. Percep si eu si voi, cu siguranta intamplari sau lucruri mult prea complicat, ne luptam, ne opunem, cand de fapt, totul este mai simplu decat pare.

A, mai sunt momentele cand mananc prostii, total nesanatos si mai iau cateva kg de care incerc sa scap prin infometare sau o dieta absurda.

Solutia pentru toate cele enumerate mai sus este spirulina, echilibrul in ceea ce facem si cum facem. Este mai usor sa prevenim, comparativ cu tratarea.

Spirulina este indicata si oamenilor care au dieta vegetariana sau vegana. Ajuta organismul sa se regenereze dupa Spirulina planta minunilordiverse boli sau afectiuni, sau in perioade de activitate fizica si psihica intensa.

Contine proteine de calitate care se gasesc de obicei in produsele de origine animala. De asemenea, spirulina are o cantitate mare de fier, mineral important pentru o viata sanatoasa. Contine si vitamina B12, foarte rara de altfel  in randul plantelor, motiv pentru care ar trebui sa fie un supliment nelipsit din dieta.

Dieta inseamna de fapt un stil de viata adoptat pe termen lung, corect si sanatos, benefic intregului organism si implicit vietii sub toate aspectele sale, de la job la dragoste si o relatie implinita.

Cand vine vorba de regenerarea ficatului, spirulina elimina toxinele din acest organ si il ajuta sa functioneze in mod optim. Un ficat sanatos inseamna un organism fara toxine. Este eliminata senzatia de oboseala sau somnolenta. Intregul corp percepe schimbari minunate, cate vreme ficatul este la capacitate optima.

Spirulina este o alga de culoare verde albastra care face minuni in ceea ce priveste sanatatea. Minunile vin insa, cata vreme le doresti si ajuti la implinirea lor. Sanatate si spor in toate!

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.