HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare cu legume

Cartofi gratinati cu carnati si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 1 kg cartofi nesfaramiciosi,
  • 1 carnat,
  • 500 ml lapte,
  • 250 ml frisca nebatuta (smantana),
  • 100 g cascaval,
  • 100 g unt,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210ºC. Curatati cartofii, stergeti-i cu un stergar de bucatarie (fara sa-i spalati) si taiati-i rondele. Puneti-i intr-o tigaie, turnati peste ei laptele si lasati-i sa fiarba 10 minute, la foc mic. Rasturnati cartofii intr-o forma unsa cu unt, adaugati frisca nebatuta sau smantana, sare si piper si presarati peste ei 80 g de cascaval ras si untul ramas, taiat bucatele. Dati-i la cuptor si lasati-i sa se patrunda 40 de minute. Intre timp, puneti carnatul intr-o cratita, acoperiti-l cu apa rece si lasati-l sa fiarba incet, 40 de minute. Intepati-l cu o furculita (din loc in loc), lasati-l sa se scurga si taiati-l bucati mai groase. Asezati bucatile de carnat printre cartofi, presarati deasupra restul de cascaval ras, lasati-i inca 10 minute la cuptor sa se gratineze si serviti-i imediat.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu vin alb

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de branza

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Drob de legume

  • Eduard Nedelcu
  • June 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci
  • Mancare cu legume

Sufleu de varza

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu taitei

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu suc de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza creata umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • June 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza ca la Cluj

  • Eduard Nedelcu
  • June 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.