Ce este decantorul de ceara?

Ce este decantorul de ceara?
kurtmann.ro
Share Button

Epilatul cu ceara este una din cele mai eficiente si accesibile metode prin care se elimina parul nedorit de pe corp. Durabilitatea este cuvantul cheie in cazul acestei merode de epilare foarte eficiente pentru ca durata de crestere a parului va fi cuprinsa intre 2 si 3 saptamani.

Sunt tot mai multe femei obisnuite cu aceasta metoda deoarece este economica si intr-un timp extrem de scurt parul din orice zona a corpului va disparea ca prin minune.

Sunt si unele cazuri in care daca pielea este mai sensibila sa apara si unele iritatii daca pot sa fie remediate folosind produse naturale din plante care vor ajuta la hidratarea si la calmarea in totalitate a pielii. Inainte sa aplicati ceara va recomandam sa folositi si lotiuni speciale de epilat in asa fel incat firele de par sa se elimne cat mai bine si mai usor.

Parul difera in functie de persoana si radacinile pot fi mai subtiri sau mai groase. La prima aplicare procesul poate sa fie mai dureros dar in timp pielea se va obisnuit si va fi o adevarata incantare pentru ca parul va fi  mult mai rar si mai subtire.

Printre principalele avantaje aduse de apilarea cu ceara putem sa mentionam ca e un proces steril si in acest mod puteti sa aveti siguranta deplina ca nu veti contacta vreo afectiune.

In timp specialistii au adus si o serie de produse care sa usureze munca femeilor ce apeleaza la metoda aceasta foarte buna. O altfel de metoda se numeste decantor ceara. Acesta este un produs interesant care ajuta ceara sa se incalzeasca la o temperatura optima care sa fie suportata de piele.

Decantorul de ceara este un aparat care va aduce ceara la o temperatura de maxim 120 de grade si asta se intampla datorita termostatului care poate fi reglat.

Capacitatea unui decantor poate sa fie intre 2 litri si 9 litri existand si decatoare de 4,5 litri. Toate decantoarele sunt facute din inox si acesta rezista un timp foarte lung. De asemenea decantoarele au si site cu gauri de minim 1 mm care ajuta la decantarea perfecta pentru a se putea realiza un epilat eficient.

Decantorul de ceara e un produs revolutionar care poate sa fie utilizat acasa in mod simplu pentru ca nu are nevoie de un proces indelungat de manevrare.

In momentul in care ceara este suficient de calda se ia cu o paleta speciala cantitatea potrivita si se aplica in straturi groase pe zonele cu par vizate si se asteapta pentru cateva secunde pana in momentul in care ceara se intareste. Ceara se va trage de fiecare data in sens invers cresterii firului de par.

Daca la prima aplicare parul nu a fost eliminat complet se va aplica un al doilea strat si astfel rezultatul va fi cel dorit. Orice persoana poate sa aiba acasa modelul preferat de decantor.

Puteti comanda si online decantoare de pe site-uri cu produse de epilat. Comenzile se fac foarte usor si decantoarele ajung rapid oriunde in tara si astfel in cel mai scurt moment veti avea acasa decantorul.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.