HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Briose cu ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 20 bucati):

  • 4 oua,
  • 25g zahar,
  • 250g ciocolata amaruie rasa,
  • 1 praf sare,
  • scortisoara,
  • 100g ciocolata cu lapte,
  • 125g zahar pudra,
  • 4 linguri migdale macinate.

Mod de preparare:

Se bat ouale. Galbenusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca ciocolata rasa cu restul de zahar, sare si cu scortisoara. Se amesteca apoi impreuna crema de galbenusuri. Se bate albusul, dar nu foarte tare; se adauga la aluat si se inglobeaza cu atentie. Cuptorul se incinge la 160ºC. Se unge o forma de briose sau se tapeteaza fiecare orificiu cu cate un suport de hartie. Se aseaza compozitia in adancituri si se coace 30 de minute. Se lasa sa se racoreasca. Se topeste ciocolata. Se face o glazura groasa din zahar pudra cernut si o lingura de apa. Briosele se ung cu ciocolata topita. Jumatate dintre ele se ung cu glazura alba, cea de-a doua se decoreaza cu migdale. Briosele se pastreaza circa o saptamana.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu branza in stil elvetian

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Paste si pizza

Spaghete crocante la tava

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.