HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Sosuri

115 posts
  • Sosuri

Sos alb

  • Eduard Nedelcu
  • July 16, 2014
Ingrediente: unt (50 g), faina (1 lingura), lapte (250 ml), sare, piper. Mod de preparare: Se incalzeste untul, se adauga faina mestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (Béchamel)

  • Eduard Nedelcu
  • July 15, 2014
Ingrediente: 20-30 g faina, 30-40 g unt, 1/2 l lapte, sare. Mod de preparare: Faina si untul se infierbinta intr-o cratita de 1l la foc mic, numai un minut, amestecind…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (pentru peste inabusit)

  • Eduard Nedelcu
  • July 15, 2014
Ingrediente: faina, supa de peste, lamiie, unt. Mod de preparare: O lingura de faina se prajeste usor intr-o cratita cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu 2 pahare…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (pentru carne fiarta)

  • Eduard Nedelcu
  • July 14, 2014
Ingrediente: 1 lingura faina, 2 linguri unt, 1 1/2 pahare supa de carne, 1 galbenus de ou. Mod de preparare: O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Rizoto (Risotto)

  • Eduard Nedelcu
  • July 14, 2014
Ingrediente: o ceapa, 50 g de unt, 200 g de sunca fiarta, 200 g de orez, cimbru, dafin, 1/2 litru de supa de carne sau apa fierbinte, o lingura de…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos picant II

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: ceapa (1), morcov (1), patrunjel (1), ulei (50 ml), vin negru (1 pahar), castraveciori murati (2-3), mustar (1 lingurita), otet (1 lingurita), piper, sare, dafin (1/4 frunza). Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos picant I

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 ceasca (aprox.250 grame) de sos brun, unt (50 g), castraveciori murati (2), 1 lingura rasa mustar, 3 linguri vin, o lingurita otet, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos picant de rosii cu mustar

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: ulei (100 ml), faina (2 linguri), pasta de rosii (150 g), supa (500-600 ml), mustar (2 linguri), cimbru (1 crenguta), busuioc (1 crenguta mica), sare, piper, zahar (2 linguri).…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de smintina

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: unt (25 g), faina (1 lingura), smintina (250 g), zeama de lamiie (de la 1 lamiie), sare. Mod de preparare: Se prepara la fel ca sosul alb, cu singura…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de smintina cu mustar si rosii

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: smintina (200 g), mustar (100 g), oua fierte (2), lamiie (1), sos de rosii (1 cescuta), tarhon (1 lingurita), patrunjel (1 lingura), sare, piper. Mod de preparare: Intr-un castron…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de smintina (pentru pirjoale, ficat, etc)

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1/2 pahar smintina, 1 lingura faina si 1 lingura unt. Mod de preparare: Se rumeneste o lingura de faina cu o cantitate egala de unt si se subtiaza cu…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: unt (100 g), ceapa (1), morcov (1), telina (1), rosii (5-6), usturoi (2 catei), dafin (1/4 foaie), cimbru (1/4 foaie), zahar (1/2 lingurita), sare, piper. Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 4 … 10 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.