HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de vita si oaie

194 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: ficatul, plaminii, splina si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 g ceapa, 100 g franzela, 50-80 ml untdelemn, 100 ml smantana (se poate si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rinichi de vaca cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • August 21, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 rinichi de vaca mai mari sau 3 potriviti, 2 lingurite de vegeta sau 2 pachetele de bulion de vita, 2 castraveti fragezi mai mari, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de vita in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Ingrediente (pentru 8-10 persoane): 2,5kg pulpa de vita, 2 cepe tocate marunt, 3 linguri mustar, 2 lingurite sare, 1 lingurita piper, 1 lingurita maghiran. Pentru blat: 300g faina, 20g drojdie…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de vita "Padurea Neagra"

  • Eduard Nedelcu
  • August 11, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 600g pulpa de vita, sare, piper, ½ legatura de patrunjel, 1 foaie dafin, 3 fructe de ienupar, 1 lingura mustar Dijon, 80g sunca de vita feliata,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocanita a la Zürich

  • Eduard Nedelcu
  • August 9, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 500g carne slaba de vitel, faina, 1 ceapa, 50g unt sau margarina, 200ml vin alb, ½ lingura supa de carne, sare, piper. Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rulada de vitel in sos tomat

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): ½ legatura de busuioc, 8 bucati subtiri de snitel (a circa 80g), sare, piper, 200g branza Ricotta, 1 lingura de unt, 1 lingura ulei de masline,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rulada italiana de vitel

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 8 rulade de vitel (a circa 80g), ½ legatura busuioc, sare, piper, 2 linguri mustar, 4 felii sunca presata, 100g cascaval, 2 linguri ulei de masline,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rulada din carne de vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 bucati carne de vita pentru rulade, sare, piper, 4 lingurite mustar, 8 felii bacon, 8 cepe, 4 castraveti murati, 1 lingura cimbru, 1lingura albitura pentru…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocana siciliana

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 800g carne de porc sau vitel, 3 linguri ulei, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel, 2 gogosari, 500g rosii (sau 3 linguri bulion), 1/3 cana vin…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Specialitate greceasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 300g telemea de oaie, 200ml ulei de masline, 50g masline verzi, 50g masline negre, 2 lingurite cimbru, 1 ardei iute de culoare rosie, taiat marunt, un buchetel de marar.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 800g limba, 2 cepe, 1 morcov, 1 radacina de pastarnac, 1 lingurita boabe de piper, 1 lingurita piper macinat, ½ lamaie, 200g maioneza, 3 castraveti murati, 1 lingura. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Vitel cu caise

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1kg de caise, 1kg pulpa de vitel, 2 cepe, 2 linguri cu zahar, 2 morcovi, 150ml ulei, 50ml vin rosu, 1 lingura cu faina, sare, piper. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 12 13 14 15 16 17 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.