HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de vita si oaie

194 posts
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): Aluat: 270 g faina, 190 g unt (din care 10 g pentru uns forma), 2 galbenusuri, sare. Umplutura: 500 g carne tocata (porc + vita), 100…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Ingrediente (pentru 8 persoane): 8 cotlete de miel (ceafa sau piept) groase de 2,5 cm, 1/4 ceasca faina, 45 g ulei sau unt, 2 cepe mari tocate, 2 tulpine de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 1 kg spata de miel fara os, 500 g rosii, 2 vinete lunguiete, 2 cepe, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, 20 g…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 cotlete de miel (a circa 75 g), 1-2 linguri ulei de masline. Sos: 3 rosii mijlocii, 1 lingurita otet de mere, 2 lingurite zahar, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 pulpe de miel (de 1 kg fiecare), 1,2 kg cartofi (nesfaramiciosi), 100 g unt, 150 ml smantana subtire, o lingura mustar, o legatura de busuioc,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 kg pulpa de miel, 1/4 ceasca salvie proaspata taiata mai mare, 2 linguri tarhon verde taiat mai mare, 1 catel de usturoi, 1 ceapa potrivita…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 kg carne de miel fara os (spata), 3 cepe, 4 catei de usturoi, 1 tulpina de telina, 100 g stafide (deschise la culoare), 1 conserva…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
Ingrediente (pentru 5 persoane): 1 but de miel, sare, piper, 3-4 catei de usturoi, 50 g slaninuta. Aluat: 2 oua, 2 linguri unt, 1 ceasca faina, sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmalute de primavara

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
Ingrediente (pentru 8 persoane): 1 kg carne de miel, 3 linguri orez, 8 fire ceapa verde, 1 ou, 3 linguri sos de rosii, patrunjel verde, frunze de varza murata, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu morcovi si praz

  • Eduard Nedelcu
  • June 15, 2014
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g pulpa de miel (fara os), sare, piper macinat, 3 linguri ulei de masline, 2 foi de dafin, 4 boabe ienupar, 1 lingurita piper boabe,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel

  • Eduard Nedelcu
  • June 14, 2014
Ingrediente: maruntaiele de la un miel, prapurele, 2 legaturi de ceapa, 4-5 oua, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, undelemn, sare, piper. Mod de preparare: Maruntaiele mielului se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel

  • Eduard Nedelcu
  • June 14, 2014
Ingrediente: ficatul, plaminii, splina si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 g ceapa, 100 g franzela, 50-80 ml untdelemn, 100 ml smantana (se poate si…
Vezi Postarea
Share
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.