HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu morcovi si praz

  • Eduard Nedelcu
  • June 15, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 800 g pulpa de miel (fara os),
  • sare,
  • piper macinat,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 2 foi de dafin,
  • 4 boabe ienupar,
  • 1 lingurita piper boabe,
  • 1 lingura boabe de mustar,
  • 3 cuisoare,
  • 1 crenguta rozmarin,
  • 1 crenguta cimbru,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • 1/2 lingurita praf de ardei iute,
  • 1/2 lingurita chimen pisat,
  • 1/2 l concentrat de legume (Knorr+apa),
  • 2 tulpini de praz,
  • 500 g morcovi,
  • 2 cepe,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingura amidon.

Mod de preparare:

Se spala carnea sub jetul de apa, se zvanta, se taie bucati potrivite, se sareaza si se pipereaza. Se-ncinge uleiul intr-o cratita si se calesc bucatile de carne, intorcandu-le mereu, pana ce incep sa prinda culoare. Intr-o piulita, se zdrobesc mirodeniile – dafinul, boabele de piper si de mustar, cuisoarele, rozmarinul si cimbrul. Se alege patrunjelul, se spala, se toaca marunt, se presara peste carne si se lasa putin sa se dunstuiasca. Se adauga ardeiul iute, chimenul si mirodeniile maruntite, se acopera cu zeama de zarzavat si se fierb 50-60 de minute la foc potrivit. Intre timp, se curata prazul si morcovii si se taie rondele sau cubulete, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. – Morcovii, ceapa si usturoiul se pun in cratita si se fierb impreuna cu carnea inca 10-15 minute. La sfarsit, se incorporeaza si prazul, care se lasa si el sa se patrunda circa un sfert de ora. Se mai gusta o data mancarea de sare si piper, se ingroasa sosul cu amidonul diluat cu putina apa rece si se serveste imediat.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel

  • Eduard Nedelcu
  • June 14, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari reci

"Talmes-balmes" cu oua

  • Eduard Nedelcu
  • June 15, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.