HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de porc

140 posts
  • Preparate din carne de porc

Friptura cu sos de legume

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. carne de porc (piept sau spata), 2 linguri de unt netopit, 4 linguri de ulei, 2 buc. cepe, 3-4 buc. ciuperci mari, o lingurita de faina, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Frigarui pe gratar cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. din orice fel de carne frageda, 250-300 gr. ciuperci, 100 gr. slanina afumata, sare, piper. Mod de preparare: Se taie carnea in felii groase de un cm…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Frigarui de porc inabusite

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 500 gr. pulpa de porc, 150 gr. slanina, 1 paharel vin, 1 lingurita cimbru, 1 lingura untura, sare, piper. Mod de preparare: Se spala si se taie carnea in…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Frigarui cu rosii si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 300 gr. muschi de vita, 300 gr. muschi de porc sau cotlet, 150 gr. ciuperci, o ceapa, 2 buc. rosii, 1 buc. ardei gras, sare, piper, cimbru. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: cotlete de porc (bucata intreaga), sare, putin ulei. Mod de preparare: Se taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc inabusite

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg cotlete, 4-5 cepe, usturoi, 2 linguri grasime, 1 pahar vin, zeama de oase, sare, piper. Mod de preparare: Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc cu sos de vin

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. cotlet, 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper. Mod de preparare: Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlet surpriza

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 4 cotlete, sare, boia, piper, untura, sos de friptura, 2 linguri de brinza rasa, 2 linguri de pesmet, unt. Mod de preparare: Se aleg cotlete frumoase, se ung cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlet de porc cu sos de vin

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. cotlet, 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper. Mod de preparare: Bucata de cotlet spalata se presara cu sare si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Ceafa de porc (garf) la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 garf (cam 2 kg), 3-4 boabe ienibahar, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita boia de ardei, citeva boabe coriandru, sare, putina grasime. Mod de preparare: Carnea (fara sa fie…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Carne de porc, vita, vitel sau miel la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: muschi din carnea dorita, untdelemn, sare. Mod de preparare: De la porc se intrebuinteaza pentru gratar tot muschiul de o parte si de alta a coloanei vertebrale, pina sus…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Carnati prajiti

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: cirnati, untdelemn sau grasime de porc. Mod de preparare: Cirnatul proaspat sau afumat se pune intr-o cratita sau tigaie potrivita cu marimea lui (nu mai mare), in care se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 3 4 5 6 7 … 12 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.