Ingrediente:
- cotlete de porc (bucata intreaga),
- sare,
- putin ulei.
Mod de preparare:
Se taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu putin ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 1/2 – 2 ore, stropind mereu cu zeama din tava.
Mod de servire:
Se taie felii si se serveste cu garnitura de cartofi (pireu sau prajiti) sau varza calita. Se poate servi si rece, taiata felii subtiri.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Cum alegem instrumentele pentru taierea unghiilor? - January 18, 2021
- Avantajele bradului artificial de Craciun - January 17, 2021
- De ce merita sa cumparati un smartwatch in anul 2021? - January 14, 2021
Comentarii recente