Ingrediente:
- cirnati,
- untdelemn sau grasime de porc.
Mod de preparare:
Cirnatul proaspat sau afumat se pune intr-o cratita sau tigaie potrivita cu marimea lui (nu mai mare), in care se toarna apa fierbinte cit sa-l cuprinda. Se fierbe acoperit, la foc mic, pina cind scade apa la jumatate; apoi se intoarce pe partea cealalta si se lasa sa fiarba pina scade complet apa, circa 30 minute, in total. Cind apa a scazut si cirnatul a lasat putina grasime, se mai adauga untdelemn sau grasime de porc, ca sa fie unsa bine cratita. Cirnatul se lasa sa se rumeneasca, intorcindu-se pe toate partile, supraveghind sa nu se arda grasimea (apa nu se mai pune). Fript in acest fel, va fi foarte gustos si suculent. Cirnatii se servesc calzi sau reci, ca si chiftelele.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
- Cum sa alegi un suport pentru glezna? - July 29, 2022
- Care sunt functiile reale ale parbrizului auto? - July 25, 2022
Comentarii recente