Cotlete de porc inabusite

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 1 kg cotlete,
  • 4-5 cepe,
  • usturoi,
  • 2 linguri grasime,
  • 1 pahar vin,
  • zeama de oase,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii si usturoi. Se pune sare si piper, se toarna zeama de oase si un pahar de vin. Se acoperabine astfel incit sa fie bine infundat si se fierbe in abur, pe plita sau la cuptor (de preferat la cuptor) la foc potrivit.

Mod de servire:

Se serveste cu cartofi fierti si salata de varza rosie, sau numai cu varza calita. Se poate servi cu sosul strecurat sau nestrecurat.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.