HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de porc

140 posts
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocana siciliana

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 800g carne de porc sau vitel, 3 linguri ulei, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel, 2 gogosari, 500g rosii (sau 3 linguri bulion), 1/3 cana vin…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume
  • Preparate din carne de porc

Varza cu carne tocata

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1 varza, sare, 1 chifla veche de o zi, 2 cepe, 1 lingura de unt moale, 1 foaie de dafin, 750 g carne tocata, 2 oua, 1 lingurita de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Amestec picant de carne tocata

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 2 ardei grasi galbeni, 3 linguri ulei, 500g carne tocata, ½ cubulet de supa, 2 conserve de fasole boabe (a cate 450ml), sare, piper, ¼ lingurita praf de chili,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Compozitie cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 2 chifle vechi de o zi, 100g sunca afumata, 1 legatura de patrunjel, 100g svaiter, 1kg carne tocata de vita, 2 oua, 2 linguri de orez, 1 ceapa, 4…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Gulas

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 500 g carne de porc, 4 cepe, 500 g untura, 1 lingurita boia, 3 rosii, 1 catel de usturoi, chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, 1 kg cartofi, 100 g…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 4 cotlete de porc taiate de 2-3 cm grosime, 50 g de slanina afumata, o ceapa, 100 ml de vin alb, sec, lamiie, sare, 100 ml de smintina. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza
  • Preparate din carne de porc

Spaghetti con fagioli cannellini (cu fasole alba)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 150 g Bacon, o ceapa, un catel de usturoi, un ardei iute rosu, 2 crengute salvie, o crenguta rozmarin, o legatura patrunjel, 3 linguri ulei de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi
  • Preparate din carne de porc

Dublin Coddle

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 carnati grosi de porc, 4 felii de sunca grasa (grosimea: 5 mm), 30 g ulei, 2 cepe mari tocate, 2 catei de usturoi presati, 4…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura de porc cu crusta

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 1,5 kg cotlet de porc (fara os). Pentru marinata: 3 linguri sos de soia, 1 lingura mustar (potrivit de iute), 6 linguri ulei, 2 morcovi, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume
  • Preparate din carne de porc

Pachetele de sunca si vinete

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 vinete, 2 linguri de ulei, 6 felii de sunca (jambon), 2 linguri unt, salata verde. Mod de preparare: Se spala vinetele, se taie rondele si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Chiftelute marinate

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente: 500 g carne, 2-3 cepe, 1/2 pahar bulion de rosii, 1 felie piine alba, 1/2 morcov, 1/2 telina, 1 cartof, 2 linguri faina, 2 linguri untura, 2 oua, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Perisoare de mamaliga umplute cu carnaciori si spanac

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g spanac, sare, 3 linguri ulei de masline (plus inca putin pentru forma si pentru uns palmele), 8 carnaciori afumati (Debretini, Trandafiri), 3-4 frunze de…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 8 9 10 11 12 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.