Ingrediente:
- 1 varza,
- sare,
- 1 chifla veche de o zi,
- 2 cepe,
- 1 lingura de unt moale,
- 1 foaie de dafin,
- 750 g carne tocata,
- 2 oua,
- 1 lingurita de cimbru uscat,
- piper,
- 150g crema de branza,
- 200ml smantana,
- 80g de branza Gouda,
- piper de Cayenne.
Mod de preparare:
Spalati varza, apoi indepartati frunzele de la exterior, alegeti restul de frunze foaie cu foaie si lasati-le timp de 4 minute in apa clocotita cu sare. Scurgeti-le de apa si lasati-le putin sa se raceasca. Indepartati nervurile. Incingeti cuptorul la 180ºC. Inmuiati miezul chiflei in putina apa. Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in unt topit impreuna cu foaia de dafin. Indepartati dafinul si lasati ceapa calita sa se raceasca. Amestecati miezul de chifla cu ceapa, carnea tocata, ouale, cimbru, sarea si piperul. Ungeti o forma de sufleu cu ulei. Alegeti frunzele de varza potrivite si puneti un rand de carne, unul de varza, terminand cu o frunza mai subtire. Amestecati crema de branza cu smantana, branza Gouda, piperul de Cayenne, sarea si turnati compozitia peste tort. Dati la cuptor 40 minute.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
Comentarii recente