Gulas

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc,
  • 4 cepe,
  • 500 g untura,
  • 1 lingurita boia,
  • 3 rosii,
  • 1 catel de usturoi,
  • chimen,
  • morcov,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • 1 kg cartofi,
  • 100 g smantana,
  • zahar,
  • 1 l apa.

Mod de preparare:

Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele, si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald. In untura ramasa se pune ceapa taiata pestisori. Dupa ce s-a aurit se adauga usturoiul, morcovul (dat prin razatoarea mare), rosiile taiate in felii si bucatile de carne. Se adauga boiaua, chimenul, sarea, piperul, zaharul si se toarna atata apa cit sa acopere mancarea. Cratita va fi lasata la foc mic sa clocoteasca incet. Cand carnea este aproape fiarta se mai toarna o cana cu apa calda si se adauga cartofii taiati in sferturi. Inainte de a-l servi se adauga smantana si patrunjel verde.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.