HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de pasare

175 posts
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu lamiie

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 pui de 1,200 kg, 3 lamii, sare, piper. Mod de preparare: Spalati-l foarte bine, dati-i cu sare si piper dupa gust. Ungeti o cratita de tuci, smaltuita, cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu fasole verde

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 pui mare, 1/2kg de rosii, 1 kg de fasole verde, 100 ml de ulei, 50 ml de vin alb, piper, sare, patrunjel, o lingurita de faina, 100 g…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Piftie de gisca (sau curcan)

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: carne de gisca sau de curcan, o ceapa, sare, usturoi. Mod de preparare: Spalati carnea si puneti-o la fiert cu apa multa (sa treaca de patru degete peste carne),…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Piept de gisca cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 piept de gisca, 1 ficat de gisca, o felie de piine, o ceapa, 3 oua, 100 g de unt, sare, piper, 250 g de ciuperci, 1/2 pahar cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pasteta de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1/2 kg carne de pasare (piept, pulpe), 100 g ciuperci, 50 ml untdelemn, 200 g unt, o cutie de sardele, 10 masline, 100 g sunca, 2-3 castraveciori acri, un…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Papricas de pui

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 pui mare, o ceapa, 2 linguri de unt netopit, sare, o lingurita de faina. Mod de preparare: Taiati carnea in bucati, pe care le rumeniti in unt impreuna…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Medalion din piept de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 piept de gaina fiert, 3 linguri de pesmet, o cescuta cu lapte, 1 galbenus, o lingura de smintina, 5 linguri de ulei, o lamiie, o lingura de faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Tortiglioni cu ficat de pui

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 2 cepe, 3 felii de costita (bacon), un pachet de ficat de pui (aprox. 0,500 kg), 1 lingura faina, 1 cana de supa, 2 linguri de smintina, 1 pachet…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Sarmalute din piept de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg piept de curcan, 2 cepe, 2 kg orez, o felie de piine, 40 frunze de vita, 3 linguri suc de rosii, marar, sare, piper. Preparare: Pieptul de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale in foi de varza sau de vita de vie

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Prepararea foilor: Indiferent daca se folosesc foi de varza acra sau cruda, se opteaza pentru cele mai subtiri, cu nervuri cit mai mici ca sa fie usor de impachetat. Nervura…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Rulouri de piept de pui cu unt si condimente

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: piept de pui, 30 gr. unt, verdeata, sare, piper, zeama de lamiie. Preparare: Pieptul de pui se scoate de pe os, lasindu-se doar osul cel mic. Se bate ca…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Rata umpluta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: o rata tanara, 1 kg mere, o lingura unt, sare. Preparare: O rata tanara si grasa se pregateste pentru a fi pusa la cuptor. Se curata cateva mere mici,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.