Ingrediente:
- 1 pui mare,
- o ceapa,
- 2 linguri de unt netopit,
- sare,
- o lingurita de faina.
Mod de preparare:
Taiati carnea in bucati, pe care le rumeniti in unt impreuna cu ceapa tocata, apoi adaugati putina boia de ardei dulce. Puneti faina, stingeti cu apa cit sa acopere, adaugati sare si dati la cuptor sa fiarba incet. Separat, din faina, 1 ou, o lingurita de unt si o lingura de apa pregatiti galustele. Din aluatul moale, luati cite o lingurita si fierbeti galustele in apa clocotita si sarata. Cind galustele au crescut si sint fierte, luati-le cu spumiera si puneti-le in sos. Mai lasati sa clocoteasca 5 minute.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente