HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de pasare

175 posts
  • Preparate din carne de pasare

Piept de pui cu mere coapte

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 4 mere, 20 linguri suc de lamaie, 1 ceapa, 100g slaninuta, sare, piper, praf de curry, 175ml vin alb sec, 4 fileuri de piept de pui, boia dulce, 3…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui in stil corsican

  • Eduard Nedelcu
  • August 31, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 pui (circa 1,2kg), sare, piper, 125g bacon afumat, 150g ciuperci, 500g cartofi, 4 rosii, 2 linguri ulei de masline, 250g masline verzi mari fara samburi,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu masline verzi si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 17, 2008
Ingrediente: piept de pui 450g, cascaval 150g, masline verzi 300g, smantana 300g, piper mozaic, sare, mustar. Mod de preparare: Pieptul de pui se portioneaza, se bate foarte bine si apoi…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Boboc de gasca umplut cu mere la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • August 16, 2008
Ingrediente: 1 boboc de gasca, 3 linguri de ulei de masline, zeama de la 2 lamai, 3 mere taiate cuburi potrivite, 1 lingurita sare, ½ lingurita piper, 1 pahar vin…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui dulce-acrisor

  • Eduard Nedelcu
  • August 16, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 200g orez, sare, compot de ananas, 3 morcovi, 1 fire telina, 600g piept de pui, 4 linguri ulei, piper, 125ml supa de carne. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Piept de pui in manta de sunca

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 catei de usturoi, 80g branza Ricotta, 1 lingura patrunjel tocat, sare, piper, 4 fileuri de piept de pui, 4 felii de sunca de Parma, 6…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Frigarui de pui exotice

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1 pui, 1 cutie de ananas in sirop, 2 banane, 8 felii subtiri de kaizer, 1 ardei rosu, sare, piper, rozmarin. Mod de preparare: Dezosati puiul, taiati-l in bucati…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui chinezesc

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1kg carne pui fara os, 3 oua, 100g faina, 100g mustar, 2 legaturi patrunjel, sare, piper. Mod de preparare: Patrunjelul sa toaca cat mai marunt. Se trece carnea prin…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

"Drob" de ciuperci cu piept de pui

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 500g ciuperci, 400g piept de pui, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 4 oua (albusurile), 100g unt, 100g gris, 2 linguri pesmet, sare, piper. Mod de preparare: Se curata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pulpe de pui cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 6 pulpe pui, 1,5 kg cartofi, 100ml ulei, 2 lamai, 300g cascaval, sare, piper. Mod de preparare: Se curata si se spala pulpele de pui, apoi se pun intr-o…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Aripi de pui cu ghimbir – Specialitate marocana

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1kg aripi de pui, 50ml sos de soia, 30ml coniac, 2 catei de usturoi, 500ml vin alb sec, 1 lingurita ghimbir, 100g faina, sare, piper, ulei pentru prajit. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Curcan mexican

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1kg carne curcan (piept, pulpe), 50g stafide, 50g migdale si/sau fistic, 100ml ulei, 200ml supa de pasare, 2 cepe, 3 rosii, 2 ardei iuti, 2 linguri susan, 1 lingurita…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 9 10 11 12 13 … 15 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.