HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba taraneasca

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: carne de vaca (1/2 kg), cepe (1-2), morcov (2), praz (1 fir), pastirnac (1), radacina de patrunjel (1), telina (1/2), cartofi (2), rosii (2), bulion (1/2 lingura), apa (2…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba ruseasca

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pentru 500 g de carne se iau 300 g sfecla rosie, 200 g varza proaspata, 200 g zarzavat (morcov si patrunjel), ceapa, 3-4 cartofi, 2 linguri bulion de rosii…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba "Padis"

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1/2 kg ciuperci proaspete, 1 legatura zarzavaturi, 1,5 l lapte, 400 gr smintina, 1/2 apa, 2 oua, sare, piper boabe, 1 frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi,…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de peste

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pentru 1 kg de peste se iau 1 ceapa, 1 praz, 1 patrunjel, 1 telina, 2 1/2 litri apa, 1/2 l bors. Mod de preparare: Cea mai gustoasa ciorba…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 500 g carne, 2 oua, 1 felie franzela, 3 cepe, 3 legaturi verdeata, sare, piper, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 1 1/2 litru apa, 1 litru zeama…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de maruntaie de miel

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: maruntaie de miel (1/2 kg), oua (1-2), cepe (2), morcovi (1), pastirnac (1/2), radacina de patrunjel (1/2), rosii (3-4), sare, apa (1 l), zeama de varza (3/4 l), orez…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de fasole boabe

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 500gr. fasole boabe, 150gr. ceapa, 200gr. morcov, 100gr. radacina de telina, 3 rosii proaspete, 2 linguri bulion de rosii, 100gr. ulei, 5gr. sare de lamaie, 2-3 tulpine de telina,…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de crenvursti cu iaurt

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: crenvursti (250 g), ceapa verde (2-3 legaturi), patrunjel (1 legatura), faina (1/2 lingura), iaurt (1/2 borcan), sare, apa (1 1/2 l). Mod de preparare: Se fierb crenvurstii taiati bucatele…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba cu cirnati afumati

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: cirnati afumati (300 – 400 g), cepe (1-2), patrunjel (1 legatura), otet (2 – 3 linguri), faina (1/2 lingura), oua (1), smintina (2 linguri), untdelemn (2 linguri), apa (1…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba cu carne de vita si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg. piept de vita, morcov, patrunjel, telina, ceapa alba, 2 linguri de orez, un galbenus, 100 ml smintina sau iaurt, putin ulei, 1 litru de bors, tarhon si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftelute marinate

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 ceapa, tocata marunt, 3 felii de paine uscata, curatate de coaja, 100ml lapte, 450g carne de vita, tocata, 1 ou, batut, 2 linguri cascaval, ras,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftelute cu oua

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 6 oua fierte tari, 1 ou crud, 400 gr. carne tocata, 1 lingura pesmet, 1 lingura unt. Preparare: Ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 74 75 76 77 78 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.