HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba taraneasca

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2 rosii,…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de chimen

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
3 l apa, zarzavat de supa, 1 lingura chimen, 1 lingura unt, 1 lingura faina, sare, 6 felii de paine taiate cuburi. Se fierbe in apa o lingura de chimen…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de salata

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
3 l apa, 6 salate, 1 ceapa, 1 capatana de usturoi, 1 lingura untura, 50 g slanina, 2 oua, sare. Se pune apa la foc. Cand da in clocot, se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa deasa de spanac (crema)

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
3 l apa, 500 g spanac, 1 lingura unt sau untura, 1 lingura faina, 1 galbenus, 2 linguri smantana, sare. Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
3 l apa, 250 g ceapa, 2 linguri unt, o lingura faina, sare, 6 felii de paine prajita in unt, 1 lingura branza rasa. Se taie ceapa in felii foarte…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri
  • Retete de sarbatori

Inghetata de dovleac

  • Eduard Nedelcu
  • October 7, 2009
Ingrediente: 2 cani de dovleac fiert, taiat cubulete 1 cana de zahar Cateva arahide sau nuci prajite si taiate 1/2 lingurita de nucsoara Piscoturi Pachet de frisca Inghetata de vanilie.…
Vezi Postarea
Share
  • Retete de sarbatori
  • Salate

Salata de dovleac

  • Eduard Nedelcu
  • October 7, 2009
Ingrediente 250g dovleac 200g ciuperci 150g varza murata 2 linguri de ulei 1 ceapa mare de apa 1 ardei gras 1 lingurita de cimbru 1 legatura de patrunjel 1 lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 5 kg de rosii, 1 kg de ardei gras sau gogosari, 10 legaturi de patrunjel si leustean la un loc, un pahar de 200 g cu zahar, o lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Zacusca II

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 3-4 kg de vinete, 2 kg de gogosari, 1/2-1 kg de ceapa, 3 kg de rosii, citeva foi de dafin, 1/2 lingurita de piper macinat, 750 ml de ulei,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Zacusca I

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 kg de morcovi, 1 kg de mere, 1 kg de vinete, 1 kg de ceapa, 1 kg de gogosari, 1 kg de ardei gras, 1 kg de telina.…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Zacusca de vinete

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 15 vinete mari, 30 de gogosari, 1 kg de ceapa, 1 litru de ulei, 3 kg de rosii, piper, usturoi si sare dupa gust. Mod de preparare: Coaceti vinetele…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Zacusca de cod

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 kg cod, 3 morcovi, 1 telina, 1 albitura (toate taiate bare potrivite), 1 legatura usturoi verde, 1 fir de praz taiat marunt, 100 gr masline, 250 gr rosii…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 46 47 48 49 50 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.