HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Dulciuri

Pateuri cu pere si branza dulce

  • Eduard Nedelcu
  • December 3, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii-8 pateuri): 250 g foitaj 200 g branza dulce de vaci 2 pere 200 g zahar 50 g migdale macinate 1 ou 20 g unt 2 linguri…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Briose cu gem de caise

  • Eduard Nedelcu
  • December 3, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii – 8 briose): 200 g faina alba 100 g migdale macinate 100 g zahar 150 g gem de caise 100 ml lapte 3 linguri malai 2…
Vezi Postarea
Share
  • Aperitive

Briose aperitiv cu piept de pui afumat

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Ingrediente (pentru 6 portii): 250 g faina alba 100 g unt 3 oua 50 ml vin alb 100 ml lapte 100 g piept de pui afumat 50 g masline negre…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g cartofi 200 g morcovi 2 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 200 g parmezan 3 oua 1 lingura pesmet sare si piper Cartofii si…
Vezi Postarea
Share
  • Aperitive

Piftie din aripi de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Ingrediente (pentru 5-6 portii): 4 aripi de curcan 8 oua de prepelita 2 foi de dafin 5-6 catei de usturoi 2 cepe 2 morcovi 1 conserva mica mazare boabe 1…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajituri cu ciocolata si fulgi de migdale

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Ingrediente (pentru 6 portii): Blat: 150 g faina alba 120 g zahar 100 ml ulei 100 ml lapte 5 galbenusuri 5 linguri cacao pudra 1 esenta rom 1 plic praf…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 100 g faina alba 150 ml lapte 50 g unt 4 oua 1/2 lingurita ierburi Provence un praf de sare si piper 100 g cascaval Emmentaler…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Trufe de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2012
Ingrediente (pentru 20 trufe): 200 g ciocolata amaruie pentru menaj 3 linguri de unt dulce 6 linguri de zahar pudra 3 linguri cognac sau 3 esente rom 3 galbenusuri 100…
Vezi Postarea
Share
  • Aperitive

Oua de prepelita umplute cu salata de cruditati

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 10 oua de prepelita 1 morcov mare 1 sfert de telina 2 linguri maioneza de casa 1 lingura zeama de lamaie sare si piper Ouale de…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba din aripi de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2012
Ingrediente (pentru 5-6 portii): 500 g aripi de curcan (4 aripi) 2 cepe albe 2 morcovi 1 pastarnac 1 ardei rosu sau galben 2 foi de dafin 1 legatura leustean…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
Ingrediente (pentru 5 portii – 20 quiches): Aluatul sfaramicios: 200 g faina alba 100 g unt 1 ou 1 lingura apa calduta sare Umplutura: 250 ml smantana lichida pentru gatit…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pachetele “cordon bleu” cu piept de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g piept de curcan 200 g cascaval afumat sau Emmentaler 100 g prosciuto 2 oua 8 linguri pesmet 6 linguri ulei de masline sare si…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 34 35 36 37 38 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.