HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba din aripi de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 5-6 portii):

  • 500 g aripi de curcan (4 aripi)
  • 2 cepe albe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu sau galben
  • 2 foi de dafin
  • 1 legatura leustean
  • 1 pahar suc de rosii
  • 1 pahar smantana fermentata
  • 2 linguri de orez alb
  • 2 linguri otet de mere
  • 5-6 boabe piper negru
  • sare si piper

Aripile de curcan se taie in bucati portrivite astfel incat la fiecare portie sa revina o bucata. Se pun la fiert in 3 litri de apa rece impreuna cu foile de dafin si boabele de piper si se fierb la foc mic timp de 50 de minute, spumand din cand in cand. Dupa ce carnea nu mai face spuma se adauga orezul spalat.

Legumele se curata si se taie cubulete incercand ca toate sa aiba aproximativ aceeasi dimensiune. Se pun si ele la fiert.

Dupa 15 minute se adauga sucul de rosii sau, daca doriti, il puteti inlocui cu rosii cuburi din conserva.

Se mai fierbe ciorba in jur de 10 minute, se ia de pe foc si se lasa la racit acoperita cu un capac. Cand e calduta, se adauga otetul, leusteanul tocat marunt, o lingurita de sare si un praf de piper si smantana.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Aperitive

Oua de prepelita umplute cu salata de cruditati

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de carote

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa a la Izalina

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de pui cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de perisoare cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de gris rumenit

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.