Briose aperitiv cu piept de pui afumat

Ingrediente (pentru 6 portii):

  • 250 g faina alba
  • 100 g unt
  • 3 oua
  • 50 ml vin alb
  • 100 ml lapte
  • 100 g piept de pui afumat
  • 50 g masline negre fara samburi
  • 1/2 cub drojdie proaspata sau 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingura praf de curry
  • 1 lingurita piper
  • un praf de sare

Untul se topeste. Pieptul de pui afumat si maslinele se toaca in cubulete. Faina se amesteca intr-un bol cu drojdia, ouale, piperul, un praf de sare si praful de curry. Se incorporeaza apoi vinul, untul, laptele si puiul cu maslinele taiate, amestecandu-se pana la omogenizare. Se ung forme de briose cu unt si se toarna compozitia. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 40 de minute.

Pofta buna!

 

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

1 Comment

  1. Olivia

    Pare interesanta reteta:) O sa o incerc sigur, abia astept!

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.