HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Dulciuri

Domino

  • Eduard Nedelcu
  • April 13, 2014
Ingrediente: 400 g faina, 300 g unt sau jumatate margarina, jumatate unt, 150 g zahar pudra, 25-30 g cacao cernuta, un albus, zahar vanilat, sare fina. Mod de preparare: Untul…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cununite cu nuca

  • Eduard Nedelcu
  • April 12, 2014
Ingrediente: 250 g faina, 100 g untura de porc, 100 g zahar pudra, un ou intreg, un galbenus, coaja si sucul de la 1/2 lamiie, un virf de lingurita sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cununite cu nuca

  • Eduard Nedelcu
  • April 12, 2014
Ingrediente: 420 g faina, 100 g unt, 100 g untura de porc, 140 g zahar, 100 ml smintina, 2 galbenusuri, coaja si sucul de la 1/2 lamiie, un virf de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cununite cu nuca

  • Eduard Nedelcu
  • April 11, 2014
Ingrediente: 250 g faina, 150 g unt, margarina sau untura de porc, 75 g zahar pudra, 2 galbenusuri sau un ou intreg, un virf de cutit sare, coaja rasa de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cuiburi de viespi

  • Eduard Nedelcu
  • April 11, 2014
Ingrediente: Aluatul: 500 g faina, 40 g drojdie, 30 g zahar, 15 ml rom, 50 ml untdelemn, 5 galbenusuri, 300 ml lapte, coaja rasa de la 1/2 lamiie. Pentru uns:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Pasca

  • Eduard Nedelcu
  • April 10, 2014
Ingrediente: 1250 g branza de vaci, 250 g margarina, si inca 50g pentru uns, 375 g zahar pudra, 4 oua, 3 linguri de gris, 1 baton vanilie, 1 lamaie, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu crema de branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • April 10, 2014
Ingrediente: Pentru 4 portii: 250g unt, 300g zahar, 250g branza de vaci, 7 ml esenta de vanilie, 3 oua, 360g faina, 10g praf de copt, 1 varf cutit de sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cozonac

  • Eduard Nedelcu
  • April 9, 2014
Ingrediente: 1 Kg faina (din ajun la loc cald) cernuta proaspat, 60 g drojdie, 6 oua (se folosesc numai galbenusurile), 250 g zahar, 100 g ulei (la temperatura camerei), 200…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cozonac simplu

  • Eduard Nedelcu
  • April 9, 2014
Ingrediente: 1 kg faina, 150 g zahar, 50 ml untdelemn, 150 g unt, 3-4 galbenusuri, 15 ml rom, 550-600 ml lapte, 40 g drojdie, o lingurita cu virf sare, coaja…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cozonac cu nuca sau mac

  • Eduard Nedelcu
  • April 8, 2014
Ingrediente: Aluatul: 500 g faina, 100 g unt, 250 ml smintina, un plic cu zahar vanilat, coaja rasa de la o lamiie si o portocala, 1/2 lingurita sare, 8 galbenusuri,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Covrigei sarati

  • Eduard Nedelcu
  • April 8, 2014
Ingrediente: Aluatul: 500 g faina, 200 g unt, 250 ml lapte, 25 g drojdie de bere, o lingurita de zahar, o lingurita de sare fina. Pentru stropit: 20 g faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Covrigei glasati

  • Eduard Nedelcu
  • April 7, 2014
Ingrediente: Aluatul: 300 g faina, 200 g unt (sau 150 g margarina si 50 g unt), 100 g zahar, un galbenus, un virf de cutit cu sare fina, un plic…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 16 17 18 19 20 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.