HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Sosuri

Sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 30-50 ml untdelemn, 50 g ceapa, 150-200 ml vin acrisor, 100 ml suc de rosii, o lingurita rasa mustar, 25 g faina, 300 ml apa, sare, piper, 2 boabe…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de vin pentru peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 50 g unt sau untdelemn, 30 g faina, 2 galbenusuri, 100 ml smintina, 200 ml vin alb sec, 1/2 l supa in care a fiert pestele. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 25 g faina, 2-3 linguri untdelemn sau 30 g unt sau alta grasime, 50-100 ml smintina, o lingurita cu virf ceapa rasa fin, 2-3 lingurite cu virf mustar, 1/2…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de mere

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 1/4 Kg de mere, 50 ml smintina, 20 g faina, 25 g unt, o lingurita zahar, zeama de lamiie, patrunjel, telina. Mod de preparare: Merele, curatate de coaja, rase…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de hrean

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 30 g faina, 30 g unt sau untdelemn, 1/2 l lapte, 100 ml smintina, zeama de lamiie sau otet, 1-2 linguri cu virf hrean ras, sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (Bechamel)

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 20-30 g faina, 30-40 g unt, 1/2 l lapte, sare. Mod de preparare: Faina si untul se infierbinta intr-o cratita de 1 l la foc mic, numai un minut,…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 200 g untdelemn, galbenusuri de ou, 1-2 lingurite zeama de lamiie sau o lingurita de mustar. Mod de preparare: Se obtine prin emulsionarea untdelemnului cu galbenusul de ou in…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de lamiie

  • Eduard Nedelcu
  • June 6, 2008
Ingrediente: 2 lamii, 4 oua, 2 linguri de zahar pudra, 2 linguri de zahar pentru ars, 3 linguri de unt netopit, 3 linguri de faina, 3 cesti de lapte. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de taitei cu cirnati afumati

  • Eduard Nedelcu
  • June 6, 2008
Ingrediente: 500 g taitei, 1 lingura untura, 250 g sunca afumata, 1 pahar smintina, 2 oua, 1 lingura de pesmet, sare. Mod de preparare: Se fierb taiteii in apa cu…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2008
Ingrediente: 1/2 kg ciuperci, 100 g unt, margarina sau untdelemn, 50 g ceapa, marar, patrunjel, 1/2 lingurita de sare, un virf de cutit piper, 200 ml smintina, 150 g franzela,…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2008
Ingrediente: coaja de lamiie (1 lamaie), faina (4 linguri), oua (8), zahar (10 linguri), zeama de lamiie (1 lamaie), sare. Mod de preparare: Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2008
Ingrediente: 3 felii de piine, 300 g ciuperci, 5 oua, 4 linguri smintina, 2 linguri ulei, 1 ceapa mica, 1/2 pahar lapte, verdeata, 10 linguri de sos de ciuperci, sare,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 166 167 168 169 170 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.