HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Mancare cu legume

Ciulama de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • June 16, 2008
Ingrediente: 500 gr. ciuperci, o lingura unt sau ulei, o lingura rasa faina, sare, o ceasca lapte. Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala se taie si se fierb…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Cascaval pane

  • Eduard Nedelcu
  • June 15, 2008
Ingrediente: 4 felii cascaval, 1 ou, ½ lingura unt, 2 linguri pesmet, o lingura faina. Mod de preparare: Se taie cascavalul in felii groase de 1 cm. Se dau feliile…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi gratinati

  • Eduard Nedelcu
  • June 14, 2008
Ingrediente: cartofi. 4 portii Timp de pregatire: 10 min. Timp de gatit: 1 ora Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la semnul 5/190°C. Puneti la fiert 700g cartofi, curatati de coaja…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi cu brinza la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • June 13, 2008
Ingrediente: 800 gr. cartofi, 150 gr. brinza de oi, 2 oua, ¾ pahar smintina, 2 ½ linguri unt, sare. Mod de preparare: Se spala bine cartofii si se fierb cu…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de conopida

  • Eduard Nedelcu
  • June 12, 2008
Ingrediente: 1 buc. conopida mare, 2 oua, 3 linguri smintina, 3 linguri unt, 150 gr. brinza de oi, 2 linguri gris, pesmet, sare, sos de ou (daca se doreste). Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Spaghetti cu usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • June 11, 2008
Ingrediente: spaghetti, 10-15 catei usturoi, 3 linguri ulei, 5 linguri sos tomat, 1 frunza mica de dafin, salam (facultativ). Mod de preparare: Se fierb spaghetti si se scurg. Intr-o tigaie…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca "Diplomat"

  • Eduard Nedelcu
  • June 10, 2008
Ingrediente: 300 g de cozonac, 3 oua, 2 galbenusuri, 100 g de zahar, 1 ½ pahar de lapte, 100 g de stafide, o lingura de rom, un virf de cutit…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de orez

  • Eduard Nedelcu
  • June 9, 2008
Ingrediente: 125 gr orez, 1 l lapte, 1 pachet cu zahar vanilat, 3 oua, 50 gr unt, 4-5 mere, 1 pahar sirop de zahar, 1 pahar de zahar pudra. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Spaghete milaneze

  • Eduard Nedelcu
  • June 8, 2008
Ingrediente: 250 g de spaghete, 4 linguri de unt netopit, 150 g de sunca sau costita, 150-200 g de ciuperci, 6 linguri de smintina, 2 galbenusuri, 6 linguri de cascaval,…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de gris

  • Eduard Nedelcu
  • June 8, 2008
Ingrediente: 4 oua, 200 g de zahar, 200 g de alune sau miez de nuca, 1 portocala, 25 g de unt, o lingura de dulceata din coji de portocale, 100…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Macaroane cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 300 g de macaroane, 100 g de salam, 4 linguri de ciuperci (din conserve), 3 linguri cu virf de unt, 2 linguri cu telemea rasa, piper, sare si patrunjel…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Pateuri cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg. faina, 1/2 kg. untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare. Pentru umplutura: 1/2 kg. carne…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 160 161 162 163 164 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.