HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Gustari calde si minuturi

Pateuri cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2008
Ingrediente: ¼ kg carne de vitel, 2 cepe, sare, piper, ou. Aluat frantuzesc: 300 g faina, 200 g unt, 3 galbenusuri, 3 linguri vin alb, 1 ½ lingura otet sau…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Omleta "pizza"

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2008
Ingrediente: 2 oua, 3 linguri faina, salam, sunca, brinza, diverse legume (ardei gras sau capia, rosii, ceapa), verdeata, sare (dupa gust), ulei. Mod de preparare: Se bat ouale, apoi se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Omleta cu fasole verde

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2008
Ingrediente: 4 buc. oua, 4 linguri fasole verde fiarta, 2 linguri smintina sau 2 linguri lapte, 1 lingura unt sau ulei, sare. Mod de preparare: Ouale batute se amesteca cu…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Mazare cu rosii si marar

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2008
Ingrediente: 750 gr. mazare verde, o lingura unt, 3-4 buc. rosii, 1 buc. ceapa, o lingurita zahar (facultativ), o lingurita marar tocat, sare. Mod de preparare: Se pune mazarea curatata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc

Umplutura cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2008
Ingrediente: 1/2 carne porc sau pui, 100 g ceapa, 50 ml ulei, 1 ou, 25 g faina, 1/2 lingurita sare, un virf cutit piper, marar, patrunjel, 100 ml smintina. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Mincare de praz

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2008
Ingrediente: 4 fire de praz, ½ pahar lapte, 1 pahar smintina, 2-3 linguri cascaval ras, sare, o lingura unt. Mod de preparare: Se curata prazul, se taie bucati si se…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume
  • Paste si pizza

Macaroane cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2008
Ingrediente: 1/4 kg. ciuperci, 200 gr. macaroane (taitei), sare, 2 linguri unt, 1 buc. ceapa, ulei, 1 lingura bulion, piper, 100 gr. brinza, supa. Mod de preparare: Se fierb macaroanele…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Iahnie de cartofi cu marar

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2008
Ingrediente: 500 gr. cartofi, 2 cepe, 3 linguri ulei, ½ lingurita boia, o lingura bulion, marar, patrunjel, sare. Mod de preparare: Cartofii se curata, se spala si se taie in…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Fasole alba cu sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2008
Ingrediente: ½ kg. fasole, 2 cepe, 1 buc. morcov, ulei, sos de rosii, sare, piper, 1 foaie de dafin, putin zahar, bicarbonat. Mod de preparare: Fasolea, inmuiata din ajun in…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Conopida sote cu brinza si unt

  • Eduard Nedelcu
  • June 20, 2008
Ingrediente: 1 buc. conopida, sare, 2 linguri brinza telemea, marar, 1 lingura unt. Mod de preparare: Conopida curatata se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare pina se…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Conopida cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2008
Ingrediente: 1 buc. conopida mare, 3 linguri unt, 2-3 linguri parmezan ras (sau cascaval tare), 2 linguri pesmet, sare. Mod de preparare: Se desface conopida in buchetele, se spala si…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Ciuperci la cuptor cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • June 17, 2008
Ingrediente: 500 gr. ciuperci, 1 buc. ceapa, 1 lingura unt, ¾ pahar smintina, sare, piper. Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala bine si se taie felioare. Se oparesc…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 159 160 161 162 163 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.