HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Gustari reci

Cartofi cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • May 7, 2014
Ingrediente: 700 g cartofi, 3 linguri unt, o lingura marar tocat, 1 pahar smintina, sare. Mod de preparare: Se curata cartofii si se pun la fiert cu un pahar de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cartofi cu oua si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • May 6, 2014
Ingrediente: 1 kg de cartofi, 4-5 oua, 250 ml de smantana, 50 g de cascaval, unt, sare, piper. Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Barcute din oua

  • Eduard Nedelcu
  • May 6, 2014
Ingrediente: 5 oua, 100 g maioneza, 100 g sunca, 100 g cascaval, 10 scobitori. Mod de preparare: Ouale se fierb tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Ardei umpluti cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • May 5, 2014
Ingrediente: 3 ardei (trei culori diferite), 200 g de branza telemea de oaie, 100 g de unt, boia, marar si galbenus de ou fiert. Mod de preparare: Se freaca branza…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Turta cu cacao

  • Eduard Nedelcu
  • May 5, 2014
Ingrediente: 6 oua, 200 g zahar, 200 g unt, 50 g cacao, 150 g faina, 100 g nuci, 30 ml rom, o lingurita praf de copt, un plic de zahar…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Trigoane

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2014
Ingrediente: 1/2 kg foi de placinte (strudel), 250 g nuci macinate, 30 g pesmet, 150 ml lapte, 100 g zahar, coaja de lamiie, unt, untdelemn sau margarina. Siropul: 250 g…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Trandafiri din aluat de uscatele

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2014
Ingrediente: 2 oua intregi, 3 galbenusuri, 30 g unt, 150 ml smintina, 30-40 ml rom, un virf de lingurita sare fina, faina. Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-un…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tarte

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2014
Ingrediente: 250 g faina, 2 galbenusuri, un ou intreg, 100 g unt sau margarina, 50 g zahar, 50 ml smintina sau lapte, un virf de cutit sare, vanilie. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tarte cu rahat

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2014
Ingrediente: Pentru 12 tarte: 250 g faina, 2 galbenusuri, un ou intreg, 100 g unt sau margarina, 50 g zahar, 50 ml smintina sau lapte, un virf de cutit sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Taitei cu lapte

  • Eduard Nedelcu
  • May 2, 2014
Ingrediente: 1 l lapte, 60 g taitei, 50 g zahar, zahar vanilat. Mod de preparare: Cind laptele clocoteste se pun taiteii in forma de ploaie, amestecind mereu cu lingura sa…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Spuma de capsuni, fragi, zmeura

  • Eduard Nedelcu
  • May 2, 2014
Ingrediente: 3 albusuri, 450 g zahar tos, 450 g capsuni, fragi sau zmeura, 15 ml rom. Mod de preparare: Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Spuma de caise

  • Eduard Nedelcu
  • May 1, 2014
Ingrediente: 3 albusuri, 450 g zahar tos, 450 g pulpa de caise, o lingura rom. Mod de preparare: Caisele, bine coapte, se curata de coaja si simburi si apoi se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 12 13 14 15 16 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.