HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Gustari reci

Oua cu maioneza si verdeata

  • Eduard Nedelcu
  • May 13, 2014
Ingrediente: 6 oua, 6 linguri maioneza, 3 linguri smintina, 3 linguri verdeata tocata, sare, piper, citeva frunze de salata verde. Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se trec sub…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Oua cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • May 12, 2014
Ingrediente: 6 oua, 100 g unt, 1 lingura faina, 250 g ciuperci, 1 pahar lapte, 100g cascaval, sare, piper, patrunjel verde. Mod de preparare: Se fierb ouale tari si se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Omleta taranesca cu sunca si cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • May 12, 2014
Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 cepe, 4 felii sunca, 2 linguri boabe de porumb din conserva, sare, piper, 4 oua, 4 rosii, 4 castraveciori murati. Mod de preparare: Cartofii se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Ochiuri romanesti

  • Eduard Nedelcu
  • May 11, 2014
Ingrediente: 2 oua proaspete de persoana; pentru 12 oua, 3 linguri de unt topit. Mod de preparare: Se pune apa la fiert fara sare. Ca albusul sa se pastreze compact…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Mamaliga de cartofi – reteta bucovineana

  • Eduard Nedelcu
  • May 11, 2014
Ingrediente: 2 kilograme de cartofi, o cupa de faina de porumb (malai). Mod de preparare: Se fierb cartofii ca pentru piure. Cand sunt bine fierte se varsa ¾ din apa.…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Fasole pastai cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • May 10, 2014
Ingrediente: ¾ fasole verde, 3 linguri maioneza, 4-5 catei usturoi, sare, 1 virf cutit piper. Mod de preparare: Fasolea curatata si bine spalata se fierbe in apa sarata. Se strecoara,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Dovlecei la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 10, 2014
Ingrediente: 6 dovlecei mai mici, branza (preferabil de oaie), pesmet, verdeata. Mod de preparare: Dovleceii se fierb cam 10 minute. Intr-o tava de iena, dupa ce se unge cu ulei…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cosulete de parizer

  • Eduard Nedelcu
  • May 9, 2014
Ingrediente: parizer, unt sau ulei, oua, ciuperci, castraveti sau gogosari acri, salata verde. Mod de preparare: Se taie parizerul necuratat de coaja in felii de circa 5 mm grosime care…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Coltunasi cu brinza de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • May 9, 2014
Ingrediente: ½ kg brinza de vaca, 3 oua, 4 linguri faina, sare, 1 pahar smintina, 2 linguri unt. Mod de preparare: Se face o foaie de taitei din faina, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Ciuperci cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • May 8, 2014
Ingrediente: 200 g de ciuperci, 200 g maioneza, sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Ciupercile se spala, se taie felii subtiri si se fierb in apa cu sare. Se amesteca…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Chifle umplute cu pate

  • Eduard Nedelcu
  • May 8, 2014
Ingrediente: 4 chifle, 50 g unt, 100 g pate, piper pisat, o legatura de marar. Mod de preparare: Se taie la fiecare chifla cite un capac. Se scoate miezul si…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cascaval pane

  • Eduard Nedelcu
  • May 7, 2014
Ingrediente: 100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina. Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 11 12 13 14 15 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.