Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informații pe un dispozitiv, cum ar fi identificatori unici în cookie-uri pentru procesarea datelor cu caracter personal. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos, inclusiv dreptul dvs. de a obiecta în cazul în care este utilizat interesul legitim sau în orice moment pe pagina cu politica de confidențialitate. Aceste alegeri vor fi raportate partenerilor noștri și nu vor afecta datele de navigare.

Personalizeaza setarile Cookies
Atât noi, cât și partenerii noștri prelucrăm datele pentru a oferi:

Crearea unui profil de conținut personalizat. Măsurarea performanței conținutului. Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență. Măsurarea performanței reclamelor. Selectarea reclamelor personalizate. Crearea unui profil de reclame personalizate. Selectarea reclamelor de bază. Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor. Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv. Selectarea conținutului personalizat. Date precise de geolocație și identificarea prin scanarea dispozitivului.

Activ tot timpul

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Nu exista nici un fel de cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Nu exista nici un fel de cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Nu exista nici un fel de cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Nu exista nici un fel de cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Nu exista nici un fel de cookies

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Gustari reci

Oua cu maioneza si verdeata

  • Eduard Nedelcu
  • May 13, 2014
Ingrediente: 6 oua, 6 linguri maioneza, 3 linguri smintina, 3 linguri verdeata tocata, sare, piper, citeva frunze de salata verde. Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se trec sub…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Oua cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • May 12, 2014
Ingrediente: 6 oua, 100 g unt, 1 lingura faina, 250 g ciuperci, 1 pahar lapte, 100g cascaval, sare, piper, patrunjel verde. Mod de preparare: Se fierb ouale tari si se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Omleta taranesca cu sunca si cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • May 12, 2014
Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 cepe, 4 felii sunca, 2 linguri boabe de porumb din conserva, sare, piper, 4 oua, 4 rosii, 4 castraveciori murati. Mod de preparare: Cartofii se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Ochiuri romanesti

  • Eduard Nedelcu
  • May 11, 2014
Ingrediente: 2 oua proaspete de persoana; pentru 12 oua, 3 linguri de unt topit. Mod de preparare: Se pune apa la fiert fara sare. Ca albusul sa se pastreze compact…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Mamaliga de cartofi – reteta bucovineana

  • Eduard Nedelcu
  • May 11, 2014
Ingrediente: 2 kilograme de cartofi, o cupa de faina de porumb (malai). Mod de preparare: Se fierb cartofii ca pentru piure. Cand sunt bine fierte se varsa ¾ din apa.…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Fasole pastai cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • May 10, 2014
Ingrediente: ¾ fasole verde, 3 linguri maioneza, 4-5 catei usturoi, sare, 1 virf cutit piper. Mod de preparare: Fasolea curatata si bine spalata se fierbe in apa sarata. Se strecoara,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Dovlecei la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 10, 2014
Ingrediente: 6 dovlecei mai mici, branza (preferabil de oaie), pesmet, verdeata. Mod de preparare: Dovleceii se fierb cam 10 minute. Intr-o tava de iena, dupa ce se unge cu ulei…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cosulete de parizer

  • Eduard Nedelcu
  • May 9, 2014
Ingrediente: parizer, unt sau ulei, oua, ciuperci, castraveti sau gogosari acri, salata verde. Mod de preparare: Se taie parizerul necuratat de coaja in felii de circa 5 mm grosime care…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Coltunasi cu brinza de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • May 9, 2014
Ingrediente: ½ kg brinza de vaca, 3 oua, 4 linguri faina, sare, 1 pahar smintina, 2 linguri unt. Mod de preparare: Se face o foaie de taitei din faina, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Ciuperci cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • May 8, 2014
Ingrediente: 200 g de ciuperci, 200 g maioneza, sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Ciupercile se spala, se taie felii subtiri si se fierb in apa cu sare. Se amesteca…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Chifle umplute cu pate

  • Eduard Nedelcu
  • May 8, 2014
Ingrediente: 4 chifle, 50 g unt, 100 g pate, piper pisat, o legatura de marar. Mod de preparare: Se taie la fiecare chifla cite un capac. Se scoate miezul si…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cascaval pane

  • Eduard Nedelcu
  • May 7, 2014
Ingrediente: 100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina. Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 11 12 13 14 15 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.