HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari reci

Ochiuri romanesti

  • Eduard Nedelcu
  • May 11, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 2 oua proaspete de persoana;
  • pentru 12 oua, 3 linguri de unt topit.

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert fara sare. Ca albusul sa se pastreze compact si sa se coalguleze egal in jurul galbenusului se adauga o lingra de otet pentru un litru de apa. Cratita trebuie sa fie destul de mare pentru ca ouale sa nu fiarba inghesuite si sa poata sa fie scoase din apa. Cind apa clocoteste, se sparg ouale pe rind intr-o farfurioara si li se da drumul in cratita cu grije. Se acopera cratita, se face focul mic, astfel ca sa nu clocoteasca. Se tin 3 minute, pina ce albusul este coalgulat fara ca galbenusul sa fie rascopt. Se scot cu grija, cu o lingura lata, gaurita, se aseaza pe farfuria cu care vor fi servite si peste ele se toarna unt topit, fierbinte.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari reci

Mamaliga de cartofi – reteta bucovineana

  • Eduard Nedelcu
  • May 11, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari reci

Omleta taranesca cu sunca si cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • May 12, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu sos alb cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu pate de ficat

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu margarina si sardele

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartina cu pasta din oua fierte tari

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Aperitiv cu rosii si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.