HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Dulciuri

Gogosele cu gem de caise

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 250 g faina alba + 50 g, 2 oua, 100 g unt moale, 30 g zahar pudra, 3 linguri de zahar farin, 15 g drojdie, 50…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Galuste cu gem

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: ½ kg. cartofi fainos, 2 oua, 200 g faina, gem, pesmet, zahar vanilat. Mod de preparare: Se pun cartofii sa fiarba cu coaja, dupa ce au fiert se lasa…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Sorbet de mango

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 100 g. de zahar, 1 lingurita de esenta de vanilie, 1/2 lingurita de scortisoara, 2 fructe de mango, zeama de la o lamaie, frunze de menta…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Dulceata de struguri

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: struguri cu coaja tare si zahar, in cantitati egale. Mod de preparare: Se iau boabele de struguri si li se scot samburiii asa incat sa ramana cat mai intregi.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Desert Lollipop

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): Pentru blat: 2 oua, separate, 1-2 linguri de faina, 2 linguri de zahar, o lingura de ulei, 20 g. nuca macinata, esenta de vanilie, un varf…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crumble cu pere

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 8 persoane): Pentru razatura: 170 g faina, 85 g zahar, 1 galbenus, 90 g unt, 1 lingurita praf de copt, 1 plic zahar vanilat. Pentru umplutura: 500 g…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crostata di mele (Italia)

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 12 bucati): Pentru aluatul fraged: 175 g faina, 1 varf de cutit sare, 100 g unt moale, 50 g zahar, 1 galbenus. Pentru umplutura: 750 g mere, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema Irish Mist (irlandeza)

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 8 persoane): 2 cesti si un sfert cu lapte, 4 oua (albusurile si galbenusurile separat), 4 linguri zahar tos foarte fin, 2 linguri gelatina, 1/4 ceasca apa clocotita,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema de zahar ars cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 900 ml. frisca lichida, 6 oua batute, 1 lingurita esenta de vanilie, 125 g. zahar tos, 125 g. pricomigdale stropite cu cognac, 200 g. capsuni proaspete. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema de capsuni cu branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 8 portii): 600 g. de branza de vaci, 400g. branza de vaci cu smantana, 100 ml. lapte, zeama de la o lamaie, 125 g.de zahar, 1 pliculet de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema caramel cu fructe si ness

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 10 persoane): 1l lapte, 350 gr zahar, 2 pl zahar vanilat, 200 ml suc portocale, 200 gr visine, 8-9 oua, 6 gr ness(1 pl). Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cozonaci obisnuiti

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 kg faina, 300g zahar, 250g unt, 8 oua, 1/2l lapte, esenta rom, 30g drojdie, sare varf cutit. Mod de preparare: Se inmoaie drojdia in putin lapte caldut. Separat…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 118 119 120 121 122 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.