Crema de zahar ars cu fructe

Ingrediente:

  • 900 ml. frisca lichida,
  • 6 oua batute,
  • 1 lingurita esenta de vanilie,
  • 125 g. zahar tos,
  • 125 g. pricomigdale stropite cu cognac,
  • 200 g. capsuni proaspete.

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la semnul 2/150 grade C.Bateti frisca impreuna cu ouala, esenta de vanilie si zaharul. Turnati intr-un vas termorezistent. Puneti bolul la “bain- Marie”, apoi dati la cuptor timp de 40 de minute, pana se intareste. Lasati sa se raceasca si apoi dati la frigider timp de 4 ore. Sfaramati pricomigdalele si presarati-le deasupra. Lasati sa se inmoaie putin. Serviti cu capsuni proaspete.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.