HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Dulciuri

426 posts
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Ingrediente: 1 kg faina, 300 gr zahar, 125 ml ulei, 125 gr unt, 1/4 l lapte, 8 galbenusuri, 50 gr drojdie, 2 linguri rom, 1 lingurita sare, coaja de lamiie.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Ingrediente: apa (1 pahar), piersici rosii (8), zahar pudra (150g), vin (1/2 pahar). Mod de preparare: Se face un sirop din apa si zahar, in care se pun sa dea…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Ingrediente: pepene galben (1), zahar (3 linguri), rom (2 linguri). Mod de preparare: Pepenele, taiat bucatele, se presara cu zahar si se stropeste cu rom. Se lasa la rece. Servire:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Ingrediente: capsuni (500g), zahar tos (250g), vin rosu (1 pahar), coaja de lamiie (1/2 lamaie). Mod de preparare: Din zahar, vin si coaja de lamaie se fierbe un sirop gros.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Ingrediente: caise (1/2kg), zahar pudra (150g), zeama de lamiie (1 lamaie), vin alb (1 pahar). Mod de preparare: Caisele se curata de coaja, li se scot iamburii si se pun…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Ingrediente: banane (3), zahar pudra (2 linguri), zeama unei jumatati de portocale. Mod de preparare: Se curata bananele, se taie in felii, se stoarce portocala peste ele si se amesteca…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Ingrediente: 1 kg. de mere, 200-300 g zahar, 4 albusuri, 4 linguri de zahar vanilat. Mod de preparare: Se prepara in 30 de minute. Se fierbe zaharul intr-un litru de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Ingrediente: Aluat: 250 g faina, 1/2 plic praf de copt, 85 g margarina, 65 g zahar, coaja rasa de lamaie, un ou, o lingura de lapte (eventual 1 1/2). Umplutura:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • July 2, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 ceasca faina, 75 g unt, 2-3 linguri apa de la gheata, 1 1/2 ceasca zahar, 1/4 ceasca zeamil (Maizena), 1 1/4 ceasca apa, 1/2 ceasca…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort cu branza de vaci si caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 2, 2014
Ingrediente (pentru 12 felii): Blat: 100 g ciocolata alba, 125 g unt moale, 50 g zahar, 1 varf de cutit sare, 3 oua, 100 g faina, 50 g migdale macinate,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura caramel

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Ingrediente (pentru 12 bucati): Aluat de strudel: 100 g faina, o lingura ulei, un galbenus. Pentru garnitura: 1/2 baton de vanilie, 200 g smantana dulce (frisca nebatuta), 2 linguri zahar,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Pasca cu branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • June 30, 2014
Ingrediente: 250 g faina, 150 g zahar, 80 g unt, 1 ou, 1 galbenus, 1 varf de cutit de sare, faina pentru framantat. Umplutura: 3 oua, 600 g branza de…
Vezi Postarea
Share
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.