HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3041 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ghiveci

  • Eduard Nedelcu
  • February 22, 2014
Ingrediente: carne de vaca (500 g), ulei (2-3 linguri), cartofi (3), morcov (1), ardei gras (2), cepe (2), fasole uscata, rosii (3-4), oua (1), smintina (1 pahar), sare, piper, patrunjel.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Gaina cu sos de ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • February 21, 2014
Ingrediente: 1 gaina, 4-5 cepe mari, 3-4 ardei grasi, 50 g de unt, usturoi, sare. Mod de preparare: Taiati carnea in bucati potrivite si pudrati-le cu faina. Taiati ardeii in…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Friptura de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 21, 2014
Ingrediente: o spinare de iepure sau pulpele din spate, cca. 100 g grasime de porc sau 100 ml. untdelemn, 50-100 ml. vin alb, 3-5 catei de usturoi, o ramura de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Frigarui cu file de porc

  • Eduard Nedelcu
  • February 20, 2014
Timp de preparare: cca 3/4 de ora. Cca 450 kcal/portie. Se serveste cu salata de rosii. Ingrediente: 250 g file de porc taiat felii subtiri, 75 g sunca fiarta taiata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc

Frigarui

  • Eduard Nedelcu
  • February 20, 2014
Ingrediente: 4 cepe, 8 cirnaciori afumati, 200 g de ficat, slanina afumata, citeva ciuperci proaspete (albe). Mod de preparare: Taiati cirnaciorii si ficatul in bucati de marimi egale. In frigari…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Escalop de vitel

  • Eduard Nedelcu
  • February 19, 2014
Ingrediente: 6-7 snitele, ulei, o lingurita cu virf de mustar, 100 ml. de smintina, o lingurita de faina, piper, sare, patrunjel verde. Mod de preparare: Curatati carnea de pielite si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • February 19, 2014
Ingrediente: 4 cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 g ceapa, 100 ml vin alb, 100 ml smintina, lamiie, sare. Mod de preparare: Slanina…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlet surpriza

  • Eduard Nedelcu
  • February 18, 2014
Ingrediente: 4 cotlete, sare, boia, piper, untura, sos de friptura, 2 linguri de brinza rasa, 2 linguri de pesmet, unt. Mod de preparare: Alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 18, 2014
Ingrediente: 4 cotlete de porc taiate de 2-3 cm grosime, 50 g de slanina afumata, o ceapa, 100 ml de vin alb sec, lamiie, sare, 100 ml de smintina. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Cocos cu vin

  • Eduard Nedelcu
  • February 17, 2014
Ingrediente: 1 cocos de peste 1,5 kg, 200 g de slanina, 1 pahar cu vin rosu, o lingura de faina, 2 linguri pasta de rosii, 4 cepe, zarzavat de supa…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Ciulama de gaina, gasca, curcan, vitel, iepure domestic

  • Eduard Nedelcu
  • February 17, 2014
Ingrediente: 300 g carne, 40 g faina, 30 -50 g unt sau untdelemn, 500-600 ml supa in care a fiert carnea cu zarzavat, 100 ml smintina sau lapte, patrunjel, “Vegeta”,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Chiftelute marinate

  • Eduard Nedelcu
  • February 16, 2014
Ingrediente: 500 g carne, 2-3 cepe, 1/2 pahar bulion de rosii, 1 felie piine alba, 1/2 morcov, 1/2 telina, 1 cartof, 2 linguri faina, 2 linguri untura, 2 oua, sare,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 70 71 72 73 74 … 254 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.