HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Preparate din carne de pasare

Cocos cu vin

  • Eduard Nedelcu
  • February 17, 2014
Ingrediente: 1 cocos de peste 1,5 kg, 200 g de slanina, 1 pahar cu vin rosu, o lingura de faina, 2 linguri pasta de rosii, 4 cepe, zarzavat de supa…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Ciulama de gaina, gasca, curcan, vitel, iepure domestic

  • Eduard Nedelcu
  • February 17, 2014
Ingrediente: 300 g carne, 40 g faina, 30 -50 g unt sau untdelemn, 500-600 ml supa in care a fiert carnea cu zarzavat, 100 ml smintina sau lapte, patrunjel, “Vegeta”,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Chiftelute marinate

  • Eduard Nedelcu
  • February 16, 2014
Ingrediente: 500 g carne, 2-3 cepe, 1/2 pahar bulion de rosii, 1 felie piine alba, 1/2 morcov, 1/2 telina, 1 cartof, 2 linguri faina, 2 linguri untura, 2 oua, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Chiftele din carne

  • Eduard Nedelcu
  • February 16, 2014
Ingrediente: 1/4 kg carne, 50 g franzela, 50 g ceapa, 3-4 catei de usturoi, un ou, piper, patrunjel sau marar, untdelemn, sare fina. Mod de preparare: Carnea se trece de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cirnati de porc cu sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • February 15, 2014
Ingrediente: 500 g cirnati afumati, 1 lingura de untura, 2 linguri de bulion. Mod de preparare: Se taie cirnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna deasupra…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Bulete de carne

  • Eduard Nedelcu
  • February 15, 2014
Ingrediente: pulpa de porc (500 g), patrunjel, menta (citeva frunze), sare, piper, faina, ulei (6 linguri), migdale (1 lingurita), orez (250 g). Mod de preparare: Se toaca carnea, se amesteca…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca de creier

  • Eduard Nedelcu
  • February 14, 2014
Ingrediente: 1/2 Kg creier de porc sau vitel, 150 g ciuperci, 100 g brinza telemea, 150 g franzela fara coaja, 50 g faina, 300 ml lapte, 250 ml smintina, 4…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de porc

Budinca cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • February 14, 2014
Ingrediente: 1/2 l smintina groasa, 60 g unt, 100 g faina, 300 g sunca, 4 oua mari, 1/2 lingurita sare, un virf de cutit piper. Mod de preparare: Faina se…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca din carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Ingrediente: ½ kg de carne de vaca, 2 cepe, 2 oua, ½ ceasca mare de lapte, o lingura de ulei, 6 catei de usturoi, o lingura pasta de rosii, ½…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel parizian

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Ingrediente: 2 snitele mai mari (sau cite sint necesare), 2 felii subtiri de sunca slaba, 2 felii de cascaval de 1/2 cm grosime, faina, ou, sare, pesmet, untdelemn. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel in pesmet sau vienez

  • Eduard Nedelcu
  • February 12, 2014
Ingrediente: carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, untdelemn, lamiie, masline, patrunjel tocat, unt. Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitele cu ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • February 12, 2014
Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa, 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50-100 ml vin alb, o foaie de dafin, piper,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 70 71 72 73 74 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.