HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Mancare de castraveti acri cu carne de pasare, porc, vitel, vaca, ovine, iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 25, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 300-400 g carne,
  • o ceapa (50 g),
  • cca 300 g castraveti (acriti),
  • 50-100 ml untdelemn,
  • 2-3 linguri suc de rosii sau 1/2 lingurita pasta de rosii,
  • 50 ml vin,
  • 20 g faina,
  • marar,
  • patrunjel,
  • sare,
  • 3-4 catei usturoi,
  • o frunza de telina,
  • o foaie de dafin.

Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt si carnea se prajesc in untdelemn. Sare nu se pune, deoarece castravetii sareaza suficient. Dupa ce sarea carnea s-a calit 10 minute, se stinge cu 200 ml apa si se adauga castravetii, rasi prin razatoarea cu gauri mari, sau taiati betisoare si scursi de zeama. Castravetii acri fierb greu, de aceea se pun odata cu carnea. Cind toate sint fierte, se freaca faina cu vinul si sucul de rosii si se toarna in sos, se lasa sa fiarba citeva clocote si se completeaza cu apa, daca este nevoie, ca sa se formeze un sos potrivit care sa cuprinda castravetii si carnea.Bulion se poate pune mai mult, cine doreste mai acru, sau se adauga zeama de lamiie si se sareaza dupa gust. Pentru aroma se adauga marar sau patrunjel, frunza de telina si usturoi tocat, sau dupa gust.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc

Mancare de cartofi cu carnat afumat

  • Eduard Nedelcu
  • February 24, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Ostropel

  • Eduard Nedelcu
  • February 25, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.