Gustarea lui Bachus

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 300 g de pulpa de porc,
  • 150 g de cirnaciori,
  • 250 g de creier,
  • 150 g de ciuperci,
  • 50 g pasta de rosii,
  • 100 ml de vin,
  • 150 ml de ulei,
  • sare,
  • piper,
  • usturoi,
  • verdeata.

Mod de preparare:

Taiati carnea in fisii subtiri, cirnaciorii in felioare si prajiti-le impreuna in ulei. Creierul prajiti-l separat, apoi adaugati-l taiat peste carne si cirnaciori. Tot separat caliti bine ciupercile si adaugati-le in compozitie. Dupa gust, potriviti de sare, piper, vin, usturoi, stingeti cu putina apa calda, dati vasul la cuptor sa fiarba la foc potrivit 20-25 de minute.

Servire:

Serviti cu mamaliga.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.