HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Preparate din carne de porc

Gulas

  • Eduard Nedelcu
  • February 22, 2014
Ingrediente: carne de porc (500 g), cepe (4), untura (500 g), boia (1 lingurita), rosii (3), catei de usturoi (1), chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, cartofi (1 kg), smintina (100…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ghiveci

  • Eduard Nedelcu
  • February 22, 2014
Ingrediente: carne de vaca (500 g), ulei (2-3 linguri), cartofi (3), morcov (1), ardei gras (2), cepe (2), fasole uscata, rosii (3-4), oua (1), smintina (1 pahar), sare, piper, patrunjel.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Gaina cu sos de ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • February 21, 2014
Ingrediente: 1 gaina, 4-5 cepe mari, 3-4 ardei grasi, 50 g de unt, usturoi, sare. Mod de preparare: Taiati carnea in bucati potrivite si pudrati-le cu faina. Taiati ardeii in…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Friptura de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 21, 2014
Ingrediente: o spinare de iepure sau pulpele din spate, cca. 100 g grasime de porc sau 100 ml. untdelemn, 50-100 ml. vin alb, 3-5 catei de usturoi, o ramura de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Frigarui cu file de porc

  • Eduard Nedelcu
  • February 20, 2014
Timp de preparare: cca 3/4 de ora. Cca 450 kcal/portie. Se serveste cu salata de rosii. Ingrediente: 250 g file de porc taiat felii subtiri, 75 g sunca fiarta taiata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc

Frigarui

  • Eduard Nedelcu
  • February 20, 2014
Ingrediente: 4 cepe, 8 cirnaciori afumati, 200 g de ficat, slanina afumata, citeva ciuperci proaspete (albe). Mod de preparare: Taiati cirnaciorii si ficatul in bucati de marimi egale. In frigari…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Escalop de vitel

  • Eduard Nedelcu
  • February 19, 2014
Ingrediente: 6-7 snitele, ulei, o lingurita cu virf de mustar, 100 ml. de smintina, o lingurita de faina, piper, sare, patrunjel verde. Mod de preparare: Curatati carnea de pielite si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • February 19, 2014
Ingrediente: 4 cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 g ceapa, 100 ml vin alb, 100 ml smintina, lamiie, sare. Mod de preparare: Slanina…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlet surpriza

  • Eduard Nedelcu
  • February 18, 2014
Ingrediente: 4 cotlete, sare, boia, piper, untura, sos de friptura, 2 linguri de brinza rasa, 2 linguri de pesmet, unt. Mod de preparare: Alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 18, 2014
Ingrediente: 4 cotlete de porc taiate de 2-3 cm grosime, 50 g de slanina afumata, o ceapa, 100 ml de vin alb sec, lamiie, sare, 100 ml de smintina. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Cocos cu vin

  • Eduard Nedelcu
  • February 17, 2014
Ingrediente: 1 cocos de peste 1,5 kg, 200 g de slanina, 1 pahar cu vin rosu, o lingura de faina, 2 linguri pasta de rosii, 4 cepe, zarzavat de supa…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Ciulama de gaina, gasca, curcan, vitel, iepure domestic

  • Eduard Nedelcu
  • February 17, 2014
Ingrediente: 300 g carne, 40 g faina, 30 -50 g unt sau untdelemn, 500-600 ml supa in care a fiert carnea cu zarzavat, 100 ml smintina sau lapte, patrunjel, “Vegeta”,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 69 70 71 72 73 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.