HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3041 posts
  • Preparate din carne de porc

Perisoare cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 28, 2014
Ingrediente: 1 kg de tocatura fara orez, 5 linguri de lapte, 1 virf de cutit de boia, 5-6 linguri smintina, 2 linguri grasime, 3 linguri de faina. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pasteta din carne rasol

  • Eduard Nedelcu
  • February 27, 2014
Ingrediente: 300 g carne fiarta de vaca, vitel sau pasare 150 g franzela, 100 ml lapte, 300-400 g zarzavat fiert (morcov, telina, patrunjel), 200 ml smintina, 4 oua, o ceapa…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pasteta din carne fiarta de pasare cu gelatina

  • Eduard Nedelcu
  • February 27, 2014
Ingrediente: 500 g carne fiarta si cintarita, dupa ce s-a scos de pe oase, 250 ml supa de carne, 6 foi de gelatina sau 20 g granule de gelatina, 200…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Pasteta de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 26, 2014
Ingrediente: 750 g carne de iepure marinata, 1/4 kg ficat de vitel, 100 g slanina afumata, 100 g franzela, 200 ml smintina, 50 g unt, 100 ml untdelemn, 150 ml…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pirjoale

  • Eduard Nedelcu
  • February 26, 2014
Ingrediente: 500 g de carne, 2 felii piine alba, 1/2 pahar pesmet, 5-6 lingurite supa sau apa, 2 linguri untura, 2 oua, verdeata, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Ostropel

  • Eduard Nedelcu
  • February 25, 2014
Ingrediente: 600-700 g de carne de gaina, 2 cepe, o capatina de usturoi, 5-6 linguri de ulei, o lingura rasa cu faina, o lingura cu otet, o lingura de bulion…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Mancare de castraveti acri cu carne de pasare, porc, vitel, vaca, ovine, iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 25, 2014
Ingrediente: 300-400 g carne, o ceapa (50 g), cca 300 g castraveti (acriti), 50-100 ml untdelemn, 2-3 linguri suc de rosii sau 1/2 lingurita pasta de rosii, 50 ml vin,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Mancare de cartofi cu carnat afumat

  • Eduard Nedelcu
  • February 24, 2014
Ingrediente: circa 200 g cirnat afumat, 700-800 g cartofi, ceapa (100 g), 50 ml untdelemn sau alta grasime, boia dulce, piper, patrunjel sau marar, sare. Mod de preparare: Ceapa, taiata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mincare cu carne si patlagele vinete

  • Eduard Nedelcu
  • February 24, 2014
Ingrediente: 500 g carne, 3 linguri untura, 2 cepe, 3-4 rosii, 3 patlagele vinete potrivite, 1 legatura patrunjel. Mod de preparare: Se taie carnea bucati, se prajeste in grasime fierbinte,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • February 23, 2014
Ingrediente: 6-8 felii de limba, 1/2 kg ciuperci, 100 g ceapa, 200 ml suc de rosii, 50 ml vin, 3 felii de lamiie, o foaie de dafin, 50-80 ml ulei,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Gustarea lui Bachus

  • Eduard Nedelcu
  • February 23, 2014
Ingrediente: 300 g de pulpa de porc, 150 g de cirnaciori, 250 g de creier, 150 g de ciuperci, 50 g pasta de rosii, 100 ml de vin, 150 ml…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Gulas

  • Eduard Nedelcu
  • February 22, 2014
Ingrediente: carne de porc (500 g), cepe (4), untura (500 g), boia (1 lingurita), rosii (3), catei de usturoi (1), chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, cartofi (1 kg), smintina (100…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 69 70 71 72 73 … 254 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.