Care sunt cele mai practice placi compactoare?

Care sunt cele mai practice placi compactoare?De fiecare data cand dorim sa achizitionam un produs, ne orientam catre produse practice, de o calitate superioara, care sa ofere un raport foarte bun calitate-pret. Aceasta regula se aplica si cand dorim sa cumparam placi compactoare, iar site-ul http://www.epinvest.ro/placi-compactoare va ofera o gama variata de astfel de utilaje, pentru a gasi produsul potrivit pentru dumneavoastra.

In alegerea corecta a unor placi compactoare, trebuie sa se tina cont de tipul de sol care urmeaza sa fie compactat, cat si de numarul de treceri peste portiunea ce trebuie sa fie compactata.

Astfel, niste placi compactoare cu o greutate cuprinsa intre 60 si 100 kilograme sunt potrivite pentru un strat de nisip sau pietris de 10-20 centimetri si un numar de 3-5 treceri.

Daca aveti un strat de nisip sau pietris cuprins intre 15-30 centimetri sau un sol mixt de 10-20 centimetri si un numar de 3-5 treceri, atunci este bine sa utilizati placi compactoare cu o greutate cuprinsa intre 100-150 kilograme. Straturile de nisip a caror grosime este cuprinsa intre 20 si 40 de centimetri sau un sol mixt de 15-30 centimetri, cu un numar de treceri de 3-5 necesita utilizarea unor placi compactoare cu greutatea de lucru cuprinsa intre 150-200 kilograme.

Pentru un strat mai gros de nisip de 25-50 centimetri si un sol mixt de 15-35 centimetri se pot utiliza placi compactoare de 200-300 kilograme, iar straturile de nisip si pietris de 30-60, cat si solurile mixte cu o grosime de 20-40 centimetri necesita utilizarea unor placi compactoare de 300-450 kilograme. Aceste placi compactoare se pot utiliza si pentru straturile de mal si argila de 25-35 de centimetri.

Utilajele de compactare existente fac posibila compactarea straturilor de nisip si pietris de 35-70 centimetri grosime, cat si a solurilor mixte de 35-40 centimetri sau a straturilor de mal si argila de 35-40 centimetri. Pentru aceste tipuri de straturi se utilizeaza placi compactoare cu greutati cuprinse intre 450 si 600 de kilograme.

De asemenea, placile compactoare cu o greutate cuprinsa intre 450 si 600 de kilograme se pot utiliza pentru a efectua lucrari de compactare asupra straturilor de nisip si pietris cu o greutate cuprinsa intre 80 si 80 de centimetri. In acelasi timp, se pot utiliza pentru solurile mixte de 25-45 centimetri si pentru straturile de mal si argila de 35-40 centimetri.

Se pot efectua lucrari de compactare si asupra straturilor de nisip si pietris de 40-80 centimetri, cat si asupra solurilor mixte de 25-45 centimetri sau asupra solurilor din mal si argile de 40-50 centimetri.

Din fericire, site-ul http://www.epinvest.ro/placi-compactoare va ofera o gama variata de placi compactoare de o buna calitate, cu ajutorul carora sa efectuati lucrarile dorite. Procesul de compactare este necesar pentru a imbunatati capacitatea terenului de a rezista la greutatea cladirilor, a instalatiilor ce sunt pozitionate pe aceste terenuri si a cailor de comunicatie.

Exista mai multe procedee de compactare, care se pot realiza fie prin presiune statica, fie prin presiuni dinamice, prin vibratii sau prin actiuni combinate. In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti alege niste placi compactoare performante, cu o lunga durata de viata.

Alte stiri actuale :

1. Tendinte de design interior pentru primavara 2014 – idei de la Hornbach pentru amenajarea locuintei
2. Problemele pe care le aduce economiei impozitul pe construcţiile speciale
3. Casa Nebună din Vietnam – una dintre cele mai BIZARE construcţii din întreaga lume
4. Un design de excepţie, un ambient care nu poate fi omis: restaurantul The Harbour din capitală împlineşte 10 ani de existenţă

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.