HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3041 posts
  • Gustari calde si minuturi

Pateuri cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2008
Ingrediente: ¼ kg carne de vitel, 2 cepe, sare, piper, ou. Aluat frantuzesc: 300 g faina, 200 g unt, 3 galbenusuri, 3 linguri vin alb, 1 ½ lingura otet sau…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Omleta "pizza"

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2008
Ingrediente: 2 oua, 3 linguri faina, salam, sunca, brinza, diverse legume (ardei gras sau capia, rosii, ceapa), verdeata, sare (dupa gust), ulei. Mod de preparare: Se bat ouale, apoi se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Omleta cu fasole verde

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2008
Ingrediente: 4 buc. oua, 4 linguri fasole verde fiarta, 2 linguri smintina sau 2 linguri lapte, 1 lingura unt sau ulei, sare. Mod de preparare: Ouale batute se amesteca cu…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Mazare cu rosii si marar

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2008
Ingrediente: 750 gr. mazare verde, o lingura unt, 3-4 buc. rosii, 1 buc. ceapa, o lingurita zahar (facultativ), o lingurita marar tocat, sare. Mod de preparare: Se pune mazarea curatata…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Vin de porumbe, agrise, afine, coarne, mure

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2008
Ingrediente: 3 kg porumbe, agrise, aline, coarne sau mure, 3 1/2 l apa, 1 kg zahar, coaja de scortisoara, cuisoara. Mod de preparare: Cantitatea pregatita de fructe si apa se…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Vin de macese

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2008
Ingrediente: Pentru o damigeana de 50 l sint necesare 10 kg macese, 12 kg zahar si 35 l apa. Mod de preparare: Macesele bine coapte, culese toamna prin octombrie-noiembrie, brumate…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Vin de corcoduse

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2008
Ingrediente: 3 kg corcoduse, 3 1/2 l apa, 1 kg zahar, coaja de scortisoara, cuisoara. Mod de preparare: Cantitatea pregatita de corcoduse si apa se pune intr-o oala smaltuita.Se fierbe…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Vin de coacaze rosii

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2008
Ingrediente: 1 l suc de coacaze, 2 l apa, 1 kg zahar, o lamiie mare. Mod de preparare: Coacazele se spala bine de praf, se rup de ciorchini si se…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Vin de coacaze negre

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2008
Ingrediente: 1 l suc de coacaze, 2 l apa, 1 kg zahar, o lamiie mare. Mod de preparare: Coacazele curatate, spalate si zdrobite se amesteca cu apa, apoi, dupa 2-3…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Sirop din porumbe

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2008
Ingrediente: Pentru fiecare kg de porumbe, 1 kg zahar. Mod de preparare: Porumbele sint fructele unui arbust care creste prin finete sau la margini de cringuri. Cind sint coapte, au…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Sirop de zmeura (I)

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2008
Ingrediente: 1 kg zmeura la fiecare 1 kg de zahar, un pachet sare de lamiie la 4-5 l sirop. Mod de preparare: Zmeura se culege in pungi de plastic sau…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Sirop de zmeura (II)

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2008
Ingrediente: 1 kg zmeura la fiecare 1 kg de zahar, un pachet sare de lamiie la 4-5 l sirop. Mod de preparare: Zmeura se culege in pungi de plastic sau…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 226 227 228 229 230 … 254 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.